Dokonalá přítelkyně přehled

Dokonalá přítelkyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477484/bmid_dokonala-pritelkyne-et3-477484.jpg 4 217 217

Juliette miluje Nata. Půjde za ním třeba na konec světa. Aby ho měla stále na očích, nechá se zaměstnat jako letuška u aerolinek, u kterých její láska pracuje jako pilot. Skutečnost, že se s ní Nate před šesti měsíci rozešel, pro ni nic neznamená. Protože Juliette má plán, jak ho získat zpátky. Je totiž dokonalou přítelkyní,odhodlanou postarat se o to, aby jí nikdo nebránil vzít si to, po čem touží.Skutečná láska bolí, ale Juliette věří, že všechna ta bolest za to stojí…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Omega
Originální název:

The Perfect Girlfriend, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalá přítelkyně. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (73)

Karolína92
13.02.2024 2 z 5

Neurazí, nenadchne. V druhé půlce se to docela rozjelo, docela mě to i překvapilo, ale konec to celé zkazil. Nemám ráda ,, nedokončený příběh".

PabloFuentes
11.12.2023 2 z 5

(SPOILER) Tak co k tomu říct? První část byla zbytečně dlouhá a chvíli trvalo, než se Juliette opravdu střetla s Natem. Čekal jsem, co za geniální akční plán z ní tedy nakonec vyleze, načež z toho vzešla podivná blbost, kdy jsem si říkal a to opravdu věří, že to takhle může fungovat? Ale to ještě Juliette odpouštím, protože ona je opravdový blázen a to, co vidíte na obálce knihy, je přesně ona. Co však nedokážu odpustit, je chování Nata, které mi přišlo úplně mimo. A co nedokážu odpustit autorce je konec knihy, který prostě neexistuje. Celé to na mě působí, že si tak psala a psala, až jí najednou naskočil počet normostran, který měla za úkol od editora napsat, a tak to prostě utnula. Škoda. Potenciál a čtivost tam jsou.


Stromy
17.11.2023 5 z 5

Smekám. Velké překvapení. Milé překvapení. Neuvěřitelně poutavé. To není o stalkingu, to je stalking sám. Hlavní postava vás nenechá vydechnout ani na moment. Obdivuhodné dílo autorky, o to víc že se jedná o prvotinu. Sama z popisovaného povolání pochází a díky tomu románem prochází naprostá znalost prostředí, děkuji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Dívka dala chlapci své srdce a tím byl jejich osud zpečetěn. Vážně mě měl poslechnout, protože s osudem se bojovat nedá.


Kniha Dokonalá přítelkyně v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených287x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených10x
v Knihotéce228x
v Chystám se číst111x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x