Dokud nás smrt nerozdělí přehled
Kristina Haidingerová , * antologie , Vratislav Trefil
„Dokud nás smrt nerozdělí“ aneb balady o nerozlučnosti. Třináct českých a slovenských undergroundových autorů udeřilo potřetí a přináší vám třináct znepokojivých příběhů z křižovatky světů a žánrů. Jejich hrdiny jsou psychopati, nadpřirozená monstra i běžní smrtelníci, důležitou roli mají posedlosti, šílenství, vražedné tendence, odvaha či láska. Ale prim, ten hraje vždy zubatá s kosou. A možná bude právě ona tou hrdinkou, které budete fandit.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokud nás smrt nerozdělí. Přihlašte se a napište ho.
Průměrná kniha povídek. Některé povedené, některé špatné a některé takové neutrální, nic neříkající.
Zajímavá sbírka hororových povídek. Pouze dvě z celé knihy se mi zdály slabší. Kniha je doplněna povedenými ilustracemi. Poutavá je i obálka knihy. Doporučuji těm co milují tajemno.
Kniha Dokud nás smrt nerozdělí v seznamech
smrt tajemno strach hororové povídky české povídky underground české horory antologie hororu slovenské horory
Část díla
- Balada o Minervě a Františkovi 1998
- Dokud nezhasne poslední slunce 2019
- Mrtvola 2019
- Něco mi dlužíš 2007
- Obsese 2019
Ve třetím svazku se edice HorrorCon vydala do trochu širšího a otevřenějšího prostoru a k horroru přidala i sci-fi, thriller a fantasy příběhy. Mile překvapil Procházka svou až bizarní a brutální romantikou.