Léčba ostrou břitvou přehled

Léčba ostrou břitvou
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212596/mid_lecba-ostrou-britvou-212596.jpg 4 121 121

Dolní město série

1. díl >

Rigus je výstavní, nablýskaná metropole ve Třinácti zemích, její součástí je však i Dolní město, spleť úzkých uliček, temných průchodů a zaplivaných náleven. Tady se pohybují nebezpeční lidé a kraluje jim ošklivý muž, přezdívaný Správce. Bývalý tajný agent. Zapomenutý válečný hrdina.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léčba ostrou břitvou. Přihlašte se a napište ho.

jan7113
28.10.2024 3 z 5

No, nevím. Žádný zázrak to tedy není. Fantasy detektivka s feťákem v hlavní roli.
Na knihu jsem narazil náhodou, zaujal mě název. Až při čtení jsem zjistil, do čeho jsem to vlastně šlápnul. Netvrdím, že je to odpad, ale do dalších dílů nepůjdu.

tonysojka
18.08.2021 4 z 5

A mě se to prostě líbilo. Je to klišé, ano, hrdina co má víc problémů sám se sebou než s okolím, na co šáhne to zvorá, celý příběh se žene po falešné stopě, aby nakonec svou primitivní prostotou případ vyřešil.
A ano, jak níže uvedeno, jako bych četl knihu mého oblíbence Mirka Žambocha.
Skvělé odpočinkové dobrodružné čtení.

Veronika33
17.02.2020 2 z 5

No čo napísať k tejto knihe?Príbeh sám o sebe by nebol zlý, dá sa povedať, že bol aj dostatočne pútavý,ale... Neviem či bol na vine preklad, alebo autor písal svoju prvú knihu v nejakom poetickom amoku, ale to sa fakt nedalo, viackrát som ju chcela odložiť a dočítala som ju len vďaka tomu,že som mala kúpené aj ďalšie dva diely. V príbehu boli rušivé aj názvy miest, postáv a rás. (Doteraz mám v tom guláš a to som už sériu dočítala :P). Aj keď to malo v deji istý dôvod, dosť ma rušilo obdobie vojny, nebavilo ma to. Táto kniha fakt nie je pre každého.

Kniha Léčba ostrou břitvou v seznamech

Daniel Polansky
americká, 1984