Domácí uzení masa na grilu i v udírně přehled
Will Fleischmann
Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí uzení masa na grilu i v udírně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí uzení masa na grilu i v udírně v seznamech
v Právě čtených | 1x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v dalších seznamech | 1x |