Domek v Irsku přehled
Julie Caplin
Romantické útěky série
Uvelebte se v oblíbeném křesle a užijte si výlet za dobrým jídlem a pitím na krásný irský venkov Hannah se rozhodla pro velkou životní změnu. Opustí kariéru úspěšné právničky z uspěchaného Manchesteru a vydá se na šestitýdenní kurz vaření v Irsku. Cestou se zastaví v Dublinu, kde si užívá všechno, co nové město nabízí – irské speciality, skvělé drinky a také společnost charismatického Conora, se kterým se náhodou seznámí. Když se další den přesune na malebný venkov a ubytuje se v útulném domku, zjistí, že to, co se stalo v Dublinu, tak docela v Dublinu nezůstalo Kulinářská škola, ukrytá mezi krásně zelenými kopci, naučí Hannah víc než kuchařské základy.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
The Cosy Cottage in Ireland, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domek v Irsku. Přihlašte se a napište ho.
![Dalgiona Dalgiona](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/244678/m_dalgiona-IC0.jpg?v=1540922831)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Další romantika, tentokráte z Irska. Opět příjemná oddychovka, u které sice člověk ví jak to dopadne, ale to je u romantických knih pokaždé, ale přesto si moc rád přečte příběh zasazený do krásného prostředí plného lidiček, kteří jsou na sebe milí.
![kittlerka kittlerka](https://www.databazeknih.cz/img/users/88_/88918/m_kittlerka-bPq.jpg?v=1540917564)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Poslouchala jsem ji jako audioknihu. Příběh je jednoduchý, jako oddychovka je to fajn. Já jsem knihu četla asi na 3x, vůbec mě nevtáhla, ale moc se mi líbilo prostředí, ve kterém se děj odehrával:)
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)
08.06.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Jsi jako kvalitní nůž – prosekáš se skrz blbosti až k jádru věci.““
Kniha Domek v Irsku v seznamech
v Přečtených | 2 385x |
v Mé knihovně | 690x |
přátelství, kamarádství láska milostné romány Irsko Dublin romantika whisky právníci kuchaři a šéfkuchaři anglické rományAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
(SPOILER) Fajn oddechovka. A tentokrat body navic za lehce zmeneny scenar = nejdriv sex, pak poznavani.