Všech bitek velký král přehled
Joann Sfar , Lewis Trondheim

Donžon: Zenit série
Herbert trapně selhává v obraně Donžonu před Tlustou Soňou. Strážce si uvědomuje, že kačerovy bojové schopnosti jsou stále mizivé, a nechává jej školit Marvinovým mistrem bojových umění, který z mystických důvodů chodí zašitý do pytle, takže nikdo nezná jeho tvář. Výcvik má však divný konec, a tak se musí učení ujmout Marvin, který s Herbertem proniká do nitra Hory goblinů…... celý text
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2002 , MotOriginální název:
Donjon, Le Roi de la bagarre, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všech bitek velký král. Přihlašte se a napište ho.

Má to pár stránek, ale směju se snad na každé. Velká škoda, že se už dál nepřekládá a nevychází nové díly. Ráda bych si pořídila do knihovničky. Přečtu tedy alespoň vše, co je dostupné jako e-kniha.

Dost dobrý. Zatímco jsem, ale první díl dal přečíst i své dceři, tento jí raději nedám. Je tam trochu víc zabíjení...vlastně je to hlavně o něm. Je to samozřejmě černý humor, ale přeci jenom je mezi malýma poníkama a tímhle docela rozdíl
Kniha Všech bitek velký král v seznamech
v Mé knihovně | 11x |
Donžon je prostě paráda. Má správnou úroveň střelenosti, bizáru a vtipu, která se mi líbí. Doteď jsem četl chaoticky, ale začínám si vyplňovat mezery a brát díly popořadě. Díky tomu se mi víc líbí i jednotlivé postavy.