Dotek zla přehled

Dotek zla
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495946/bmid_dotek-zla-Y7x-495946.jpg 4 219 219

Michal Dabert série

Život už zavál Michala Daberta, bývalého příslušníka francouzské Cizinecké legie, do mnoha koutů světa, takže si nyní chce užít zaslouženého odpočinku i společnosti své krásné přítelkyně Joan Hartingové. Ale nebyl by to Dabert, aby ho po nějaké době nezačalo pálit dobré bydlo A tak jako na zavolanou přichází nabídka na ochranu soudce, rodinného přítele Joan, který je původně pozval na návětěvu k Velkým kanadským jezerům. Zdá se však, že soudci nejde jen o ochranu vlastní osoby. Podaří se i tentokrát odhalit Dabertovi zlo, které se plíží nad Hořejším jezerem?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dotek zla. Přihlašte se a napište ho.

Bedřich63
21.03.2025 5 z 5

Tato série mě hodně baví.
Po Platnéři a Rytířích z Vřesova jsem se začetl do série o Michaeli Dabertovi.
Já si čtení těchto knih užívám a od pana Niedla se mi vždy dostane nejen přiměřená dávka napětí, dobrodružství, ale i nějaké to poučení a trocha humoru.
Tentokrát bylo cestování jenom maličko a taky pomoc od bývalého zaměstnavatele jen minimální.
Mrtvol nebylo zrovna málo, ale bylo to podáno s velkou noblesou.
I když se vlastně vše opakuje, jako v předchozích dílech, je to zajímavé čtení a člověk se ani chvíli nenudí.
Takže za mě 5* a kniha se ocitá v doporučených.
Už brzy se podívám na další díl, jsem zvědavý, co nám pan Niedl připravil dále. :-)

Belanna
14.03.2025 4 z 5

O něco méně napětí a akce než v minulých dílech, ale o to více postav a spletitostí. Z lodě jsme se přemístili více na pevninu a to na motorce, v autě i na koni. Dostali jsme se do dalších malebných míst.
Příjemné, dobrodružné čtení, u kterého jsem si vydechla a odpočinula.

Luigi1
18.02.2025 5 z 5

V této knize je vše co tam patří dobře se to četlo

Uchvatitelé říší, Má druhá šance a další knižní novinky (30. týden)

24.07.2022

Kniha Dotek zla v seznamech

v Mé knihovně138x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)