Dracula přehled

Dracula
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533725/bmid_dracula-65e86b20b4d67.jpg 4 3516 3516

Audiokniha Destination Karminia namluvená rodilým mluvčím. Jazyková úroveň A2 pro mírně pokročilé posluchače. Transylvania to meet Count Dracula, he soon realises that he has made a big mistake. What is happening in the lonely castle? Where does Count Dracula go during the day? Why are there no mirrors? Bram Stokers classic story takes us, and Count Dracula, from the Transylvanian castle to a small port on the east coast of England. Then we move to London, in a desperate fight to save people from the new, the terrible, Un-dead.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: audiokniha , INFOA

Dracula, 1897

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dracula. Přihlašte se a napište ho.

anna492
02.01.2025 3 z 5

(SPOILER) Čekala jsem víc. Začátek knihy v Transylvánii mě bavil a navnadil na další čtení, ale po příjezdu do Londýna místo očekávané gradace přišlo zklamání. Top strašidelným/vzrušujícím momentem knihy pro mě byla plavba Draculy do Whitby a postupné vyvražďování posádky. Jinak byl ale “děj v Anglii dost nudný. Čekala jsem třeba postupné odhalování a vysvětlení úpířích schopností a místo toho jsem se dočkala spíš nekonečného opěvování úžasné paní Miny (nepochopila jsem ovšem, proč je tak skvělá), prázdných a težko uvěřitelných vzdechů, jak se všichni navzájem milují, váží si sebe a jsou ochotni bez zaváhání za sebe položit životy.

dagmar3302
31.12.2024 5 z 5

Tohle je prostě klasika, která se neomrzí a žije věčným životem jako sám Dracula.
Kdo čeká na nějaké brutální hororové obrazy, čeká marně, tady jsou tajemno a hrůza postaveny na nadupané mrazivé atmosféře a záhadnosti. Chlad a temnota z ní doslova vystupují a mrazí v kostech. Tohle je horor s velkým H.
Na každou stránku knížky jsem se neskutečně těšila a také si ji užila.

šlejfířka
07.12.2024 5 z 5

Dracula- bez téhle knížky by moje knihovna nebyla úplná a já nebyla klasický čtenář horrorů a upířích románů.

Nové eknihy zdarma (duben)

08.04.2020

Knižní novinky (4. - 17. června)

04.06.2018

Knižní novinky (21.5. - 3.6.)

21.05.2018

Kniha Dracula v seznamech