Duchovní síla jógy přehled
Gertrud Hirschi
Jóga je pradávné umění, jak uvést do souladu vlastní tělo, mysl a ducha. S mnoha praktickými návody k mudrám, ásanám a meditacím švýcarská autorka slovem i obrazem ukazuje, jak proniknout k niternějším stránkám jógy. Vysvětluje, jak můžeme odhalit své vnitřní síly, které ovlivňují naše pocity, myšlení i jednání, jak je posilovat a učinit z nich své přátele a pomocníky. Touto cestou se může zrodit zcela nový potenciál a člověk může pokračovat ve svém vývoji, dokud nedosáhne velkého cíle jógy: sebepoznání, vnitřní svobody, vědomého sebeuskutečnění – jež se zrcadlí v mystickém spojení s božskou podstatou. Množství nových progresivních cvičení a sestav spolu s netradičními meditacemi činí z této knihy hluboký smyslově-duchovní zážitek. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duchovní síla jógy. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Duchovní síla jógy v seznamech
2002 | Mudry - jóga prstů |
2002 | Jóga prstů - velká kniha o mudrách |
2004 | Jóga prstů 2 |
2018 | Jóga 7 minut denně: Pozvolná každodenní praxe pro sílu, jasnost a klid |
2007 | Duchovní síla jógy |
Praktická lidská knížka, která člověka navede k tomu se pozastavit, nasát přítomnost a pokračovat vylepšený dál na cestě životem.
"Přitahujeme to, co odpovídá našemu nitru, to, čeho se obáváme i to, co milujeme"