Duhová jiskra přehled
Daniela Fischerová
Pohádky, duchovní anekdoty, morality a drobné historky, jejichž základním motivem je směrování k dobrotě, vyrovnanosti a klidu duše. Krátké pohádkové příběhy české dramatičky a prozaičky v sobě skrývají moudrost, laskavý humor a mnoho příležitostí k zamyšlení nad smyslem života. Svůj podíl autorka vyjadřuje tak, že některé příběhy pouze převyprávěla, jinde odvinula fabuli od přejatého základu příběhu, další texty jsou její vlastní ve stejném stylu. Vhodné pro starší děti, mládež i dospělé čtenáře. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duhová jiskra. Přihlašte se a napište ho.
(audiokniha) Poslech ode mne vyžadoval až moc soustředění a přemýšlení, takže jsem audio poměrně záhy vypnul.
Myslím si, že tahle kniha by se měla do rukou dostat každému. Spoustu věcí jsem si díky ní uvědomila i když jsem už toho hodně v podvědomí věděla. Tam je toho ale někdy skryto, že ? Je dobré si to připomínat :) Doporučuji číst s odmlkami .
Kniha Duhová jiskra v seznamech
2014 | Pohoršovna |
2008 | Pohádky z Větrné Lhoty |
2015 | Tetovaná teta |
1982 | O rezaté veverce |
2001 | Duhová jiskra |
Každý kratičký příběh v sobě obsahuje srozumitelně podané moudro. Velmi povedené. Audioverzi navíc svými medovými hlasy načetli Hana Maciuchová a Viktor Preiss. Dokonalost.