Odkaz přehled
Tabea Bach (p)
Dům hedvábí série
< 3. díl
Dům hedvábí přímo překypuje štěstím. Angela a Vittorio plánují svatbu a Nathaliin synek je zdejší malé sluníčko. Nečekaně se ale nad rodinou začnou stahovat mračna. Příbuzní Lorenzovy první ženy totiž vznesli nárok na Dům hedvábí. Angela a její blízcí se tak ocitnou v nebezpečí, že přijdou o tkalcovnu hedvábí i o milovaný domov…... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2023 , Ikar (ČR)Originální název:
Das Vermächtnis der Seidenvilla, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odkaz. Přihlašte se a napište ho.
Příjemné čtení, čte se jedním dechem od prvního dílu až ke třetímu. Je to sice jako pohádka, ale snít se má. Kdo by nechtěl dělat koníčka jako práci a mít kolem sebe fajn lidi.
Všechno dobře dopadlo, no to jsem ráda... :-) Jistě, je to pohádka pro dospělé, jak je psáno v dalších komentářích, ale taková milá a nenáročná. Když v lednu zamrzá i mozek, je příjemné italské podnebí skvělé prostředí na relax. Jinak oceňuju, jak autorce postavy vyšly krásně do párů! :-)
Kniha dvou cest, Dotek jako led a další knižní novinky (6. týden)
05.02.2023
Kniha Odkaz v seznamech
2018 | Ostrov kamélií |
2022 | Dům hedvábí |
2019 | Ženy z ostrova kamélií |
2020 | Návrat na ostrov kamélií |
2023 | Dům knih |
Poslední díl o domě hedvábí mám za sebou,díl, ve kterém se všechny tajemství vyjdou najevo a na konci se každý najde svoji nápln do života.Je to pohádka,ale bylo tam i nějaké tajemství a to mám v příbězích ráda.