Muzeum přehled
Karina Schaapman
Sam a Julie mají velikánskou radost - mají totiž dovoleno jít s vetešníkem na bleší trh. Kdo dobře hledá, ten tam vždycky najde nějaký úžasný klenot. Sam si koupí vzácnou starou knihu a Julie tajemnou truhličku. Jsou to učiněné poklady! V muzeu se o nich možná dozvědí něco víc, pojďme se tam s nimi podívat...
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2022 , MeanderOriginální název:
Het Muizenhuis - Het Museum
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muzeum. Přihlašte se a napište ho.
Je to naše již několikátá kniha a je to opět krása...líbí se nám obrázky a témata, která nutí děti přemýšlet a ptát se. A to je podle mě nejdůležitější.
Asi je chyba, že jsme neměly s Bambulkou nejdřív první díl. Takto jsme nebyly úplně v obraze ohledně postav a jejich vzájemném vztahu.
Co se týče příběhu, nás nenadchnul. Bambulku knížka ještě nebavila, nelíbily se jí úplně obrázky. Já jsem na vážkách, některé scény a jejich řešení je mi nepříjemné. Ale teda za mě klobouk dolů, jestli tohle všechno autorka reálně připraví. Asi zkusíme ještě nějaký další díl a uvidíme, jestli tomu dáme šanci víc, nebo to není pro nás.
Kniha Muzeum v seznamech
2016 | Sam & Julie |
2016 | Sam & Julie v divadle |
2017 | Cirkus |
2017 | Pouť |
2018 | Slavnost |
Pribeh o pristavu se nam libil vic, ale i tak hezka knizka :)