Dům na samotě přehled
Michaela Klevisová
Josef Bergman série
Kdo vraždí mladé dívky? Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích. Při vyšetřování vyjde najevo, že oběť byla spatřena s bývalým Neliným přítelem. Dvě podobně provedené vraždy se nedávno staly v Praze, a tak není divu, že dosud poklidnou středočeskou vesnicí začne obcházet strach.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům na samotě. Přihlašte se a napište ho.
Průměrná česká detektivka, čte se lehce, ničím však nadmíru nepřekvapí, oddechovka. Autorka se snaží rozvinout příběh do takové šíře, že se nakonec vytrácí napětí, přílíš mnoho postav neudrží příběh a stanou se pouze plytkými statisty.
6/23 Posloucháno jako audiokniha. Jana Stryková čte příjemně. Opět musím říct, že detektivky paní Klevisové, nejsou jen tak nějaké detektivky, ale promyšlené příběhy. V této knize je zajímavé prostředí stájí a koňských dostihů. Postavy perfektně vykreslené.
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
22.09.2020
„Člověk si vždycky idealizuje to, co nemá.“
„Takhle se poznají praví přátelé. Pomůžou vám okamžitě, aniž by se vás ptali na důvody a hledali výmluvy, proč to nemůžou udělat.“
„Tak přece jen je to takhle prosté, blesklo hlavou Dominikovi, přece jen stačí dávat lásku a člověk ji dostane nazpět. Pokud tohle pravidlo skutečně funguje, proč se podle něj neřídí všichni?“
Ocenění knihy (1)
2012 -
Cena Jiřího Marka
Kniha Dům na samotě v seznamech
v Přečtených | 2 471x |
vraždy koně detektivní a krimi romány zfilmováno tajemství české detektivky a krimi zmizení lidí koňské dostihy rodinná tajemství Cena Jiřího Marka
2020 | Drak spí |
2021 | Prokletý kraj |
2017 | Zmizela v mlze |
2019 | Sněžný měsíc |
2023 | Vraní oko |
Knížka byla moc hezká, možná tak na mě bylo když moc odboček, ale jinak jsem si to užila.