Nečekaná naděje přehled
Marie Adams (p)
Dům nového života série
< 2. díl
Carola, sama matka tří dětí, se naplno věnuje práci porodní asistentky. Množství nočních směn a přesčasů má ale neblahý vliv na její zdraví i osobní život. Manžel, který se proslavil psaním knih, se jí odcizil a starosti jí dělá i dospívající dcera. Co bude muset Carola podstoupit, aby zase začalo svítat na lepší časy?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nečekaná naděje. Přihlašte se a napište ho.
Opět se dostáváme do porodního domu,ale o několik let později, kde už mají pěkně zaběhnutý řád s porody, ale i v této knize se setkáváme se Suzanne, Carolou, navrátivší se Ellou a s prací se musí vypořádávat hravní hrdinky i s běžnými úskalími jak rodinného života, tak i života jako takového:)
První díl série byl možná o malý kousek hezčí, ale kniha se moc hezky četla. Děj se odehrává o několik let později, kdy je Dům už plně zavedený a hojně využívaný, ale přesto ne všichni mu ještě věří. Děj je vyprávěn z pohledu, teď už 4 porodních asistentek, kdy každá řeší i své osobní problémy a touhy, přesto však dál zůstávají kamarádkami a vzájemně si pomáhají.
Kniha Nečekaná naděje v seznamech
Druhý díl o porodních asistentkách byl trošku napínavější(části o Carole).Pěkný příběh o přátelství,rodině a s porody na který má každý jiné vzpomínky.Třetí díl si taky přečtu když vjde:).