Dům plný tajemství přehled

Dům plný tajemství
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538891/bmid_dum-plny-tajemstvi.jpg 4 31 31

1939: V předvečer války musí mladá Angličanka Grace a její společnice Rose odcestovat na druhý konec světa, aby našly útočiště u Graceina excentrického strýce. Zde se Grace seznámí se sympatickým sousedem Danielem, který je ovšem záhy povolán do války a nevědomky po sobě zanechá tajemství, jež ovlivní život jejich rodin po několik generací.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

The Moon Gate, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům plný tajemství. Přihlašte se a napište ho.

anovy64
08.11.2024 4 z 5

Smutný, ale dojemný příběh o lásce, naději, nenávisti a pátrání po předcích psaný ve třech časových rovinách, který mapuje osud Grace, Daniela, Bena, Willow a jejich dcery Libby. Námět je velice působivý, ale zpracování mi připadalo příliš chaotické, děj je místy zdlouhavý, přehršel postav, takže jsem se dlouho nemohla začíst. Nejčtivější byla část odehrávající se během války.

Beruska18
06.10.2024 4 z 5

Kniha je napsaná ve třech časových rovinách, ze začátku jsem měla problém se ve jménech zorientovat... Ale ukázalo se, že vše do sebe pěkně zapadlo, moc hezký příběh

xena2711
25.09.2024 4 z 5

Krásný příběh ve třech časových rovinách. Moc hezky napsaný. Doporučuji.

Kniha Dům plný tajemství v seznamech

druhá světová válka (1939–1945) Londýn láska rodinná tajemství Tasmánie

Amanda Geard