Jak odolat markýzovi přehled

Jak odolat markýzovi
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403816/bmid_jak-odolat-markyzovi-bF5-403816.jpg 4 71 71

Dům pro neprovdané dámy série

Slečna Anne Davenportová by udělala cokoliv, aby se dostala z domova, kam si její otec přivedl novou macechu. Teď, když se její přítelkyně Cat zasnoubila s vévodou z Hartu, jí náhle svítá naděje v podobě uvolněného místa v Domě pro neprovdané dámy. Anne se pustí do pár nevinných intrik, jak Cat z domu vystrnadit co nejdříve, a je si jistá, že všechno dopadne v její prospěch. Její plán dostane trhlinu až v podobě markýze z Haywoodu, který ví, že její klevetící rtíky nejlépe umlčí polibkem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

How To Manage a Marquess, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak odolat markýzovi. Přihlašte se a napište ho.

Bell@
28.03.2024 4 z 5

Druhá knížka série mě bavila více než první. Měla rychlý spád. Pohodové oddechové čtení do autobusu nebo jako relax po práci.

jaja1989
08.02.2023 3 z 5

Kniha byla nuda, kdyby se vymazaly nudné casti, tak by to vyšlo na 100stran.
Anna mi bylo líto, její táta byl srab a s Elleanor to mohli zvladnout líp, hlavně ona, které zažila násilí od manžela.
Ale jsem rada , jak to dopadlo Nate si zaslouží štěstí

pip11
11.12.2022 4 z 5

Druhý díl se souběžně prolíná s prvním, tentokrát však z pohledu markýze a Anne. Humor z prvního dílu chyběl, ale jinak pěkné.

Knižní novinky (4.12. - 17.12.)

04.12.2017

Kniha Jak odolat markýzovi v seznamech