Duša z popola a krvi přehled

Duša z popola a krvi
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532302/bmid_dusa-z-popola-a-krvi-65d8c24c2c2d5.png 4 43 43

Len jeho spomienky ju môžu zachrániť... Veľká prapôvodná sila povstala. Kráľovná z tela a ohňa sa stala prvotnou z krvi a kostí – skutočnou prvotnou bohyňou života a smrti. A bitka, v ktorej bojujú Casteel, Poppy a ich spojenci, sa len začína. Bohovia v Ilizeu sa prebúdzajú a ríša smrteľníkov sa pripravuje na nadchádzajúcu vojnu. No keď na Poppy doľahne ťažoba krvi, Cas musí čeliť veľmi reálnej možnosti, že strašné a nečakané následky toho, čo sa z nej stáva, mu ju môžu vziať. Dostane však radu a mieni sa jej držať, kým čaká, kedy sa jej nádherné oči znova otvoria: rozprávať sa s ňou. A tak sa s ňou rozpráva. Pripomína Poppy, ako spolu začínali, odhaľuje jej o sebe veci, ktoré vie len Kieran. No nikto netuší, kedy sa preberie ani ako sa potom zmení ríša a Casteel. Jennifer L. Armentroutová, najpredávanejšia autorka podľa New York Times, sa v ďalšej časti série Z krvi a popola vracia k veľkolepému príbehu lásky Poppy a Casteela. No tentoraz bude hovoriť Hawke.... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji.
Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Bude vydáno: , Zelený Kocúr
Originální název:

The Soul of Ash and Blood , 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Duša z popola a krvi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Jane2016
28.06.2024 4 z 5

Je to už nějaký ten pátek, co jsem si zamilovala tvorbu Jennifer L. Armentrout. Fantasy nikdy nebylo mým oblíbeným žánrem, ale pomalu a opatrně jsem se mu, právě díky této autorce, dostávala na chuť.

Samozřejmě mě proto nemohl minout pátý díl série „Z krve a popela“. Pro moje překvapení se tentokrát jednalo o převyprávění prvního dílu z pohledu Casteela. Jako čtenář se nedozvíte hromadu novinek, ale můžete se opět těšit na čtivý, žhavý a krásný příběh.

Co se musí autorce nechat je to, že dokáže čtenáře během pár minut vtáhnout do děje a už ho nepustit až do samotného konce. A to je co říct (tento díl mám přes 600 stránek).

I když jsem očekávala pokračování celého příběhu a samotný závěr série, není pro mě tato kniha zklamáním.

Jsem opravdu natěšená na to, co nám přinese další díl!

Elize
23.06.2024 3 z 5

Opravdu mě překvapilo a dost i zklamalo, že se jedná znovu o první díl, vlastně jeho převyprávění z pohledu Casteela. Doufala jsem, že to bude to velkolepé finále, na které se autorka nadechuje už tolik dílů. Bohužel jsme se vrátili zpět na začátek... vlastně to není až tak špatné, protože první díl byl z celé série jednoznačně nejlepší, zatímco další díly se utápí v nekonečných odstavcích vysvětlování a překombinování zápletek, které čtenáře velmi rychle unaví. Nicméně za mě to bylo zbytečné, dostáváme zde hromadu nechlapské romantiky z pohledu chlapa, spousta odstavců jsem musela přeskálat, abych se nenudila. Celé to působí dojmem, jako by autorka nevěděla co dál, tak sáhla na jistotu a vykradla sama sebe.


Anastazie0810
23.06.2024 5 z 5

Já jsem se do téhle série a do těch postav jednoduše zamilovala. Ano je to první díl převyprávěný z pohledu hlavního hrdiny a ano asi tam úplně nejsou nové informace ale přesto jich pár najdete. Odkryjeme trochu jeho nejtemnější myšlenky a pohnutky.
Bavilo mě to a s očekáváním vyhlížím další knihy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Královna, Dům na konci ulice a další knižní novinky (24. týden)

09.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Duša z popola a krvi v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených58x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce102x
v Chystám se číst177x
v Chci si koupit138x
v dalších seznamech4x