Dvě tváře lásky přehled

Dvě tváře lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540904/bmid_dve-tvare-lasky.jpg 4 123 123

Strhující román o síle mateřství a všepohlcující vášni. Láska má mnoho podob. Co se stane, dojde-li ke střetu dvou z nich? Co když bezbřehé, avšak svým způsobem sobecké, mateřské lásce zkříží cestu láska romantická, vášnivá a spalující? Které citové pouto bude silnější? Matylda je mladá, nekonfliktní a důvěřivá dívka. Jana, matka jejího přítele, je ve všech směrech dokonalá, ale také majetnická a povýšená. Jakub je vzorný partner i syn. Miluje obě, matku obdivuje a s Matyldou ho pojí nespoutaná vášeň. Ale bude si muset vybrat. Jeho matka si totiž vedle něj představuje zcela jinou nevěstu a udělá cokoli, aby od něj Matyldu odvedla. Dokáže Matylda čelit lžím a nástrahám, které pro ni nastávající tchyně připraví?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvě tváře lásky. Přihlašte se a napište ho.

stoceska
včera 3 z 5

(SPOILER) Líbila se mi myšlenka o tom, že láska může mít mnoho podob. A zde byly představeny dvě 1. mateřská, ale velmi podmínečná láska, 2. vášnivá partnerská láska. Za mě ale u linie partnerské lásky chyběla jiskra a další složky lásky - erotika mi zkrátka nestačila. Kniha se mi četla dobře, svižně. Ale něco mi tam chybělo. Jako by to nebylo úplně dotažené nebo se mi to možná ztrácelo v mlze, protože to z mého pohledu nebylo dostatečně propracované (spíš takové jen naznačené). Obě Janina tajemství jsem tušila dlouho dopředu, což nevadilo, ale víc bych to zintenzivnila a daleko více propracovala.

Potvurka735
předevčírem 4 z 5

Kniha mě velmi překvapila, dobře se četla a i příběh zajímavý, ze života.

MZielinská
17.11.2024 4 z 5

Knížka je opravdu čtivá. I já jsem podlehla kouzlu krátkých kapitol a díky myšlence “tak ještě jednu, ji přečetla během víkendu.

Příběh jako takový mi přijde hollywoodsky přitažený za vlasy. Připomněl mi film Krevní pouto s Gwyneth Paltrow. Pousmála jsem se nad několika filmovými klišé, která nebudu rozvádět, abych nekazila překvapeni těm, kteří knížku ještě nečetli.

Sexuálních scén bylo dost, klidně bych jednu, dvě vyhodila, ale na druhou stranu šlo o jedinou Matyldinu munici v boji za udržení si Jakuba, a Janiny zbraně měly také dostatek prostoru.

Prvních par kapitol jsem měla problém vnímat, za koho zrovna čtu, ale brzy jsem si zvykla. Nakonec mi řádky běžely pod očima tak rychle, ze jsem si v hlavě ani nestačila udělat vizualizaci postav, což je možná škoda.

Úsvit Onyxu, Temnoty hlubin a další knižní novinky (33. týden)

11.08.2024

Kniha Dvě tváře lásky v seznamech

česká literatura manipulátoři

Marie Hamáková