Vzduch, který dýchá přehled

Vzduch, který dýchá
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494676/bmid_vzduch-ktery-dycha-rAQ-494676.jpeg 4 457 457

Elements série

1. díl >

Před Tristanem Colem mě varovali. „Drž se od něj dál,“ říkali mi. „Je krutý.“ „Je chladný.“ „Je divný.“ Je tak snadné odsoudit člověka na základě jeho minulosti. Podívat se na Tristana a vidět v něm monstrum. Jenže já jsem to nedokázala udělat. Musela jsem přijmout tu „trosku“, která se z něj stala, protože sama jsem na tom byla podobně. Oba jsme byli vyhořelí. Oba jsme hledali něco nového. Něco víc. Oba jsme chtěli dát dohromady roztříštěné kousky našich předchozích životů. A až se nám to podaří, pak si snad konečně vzpomeneme, jak se nadechnout.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

The Air He Breathes

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzduch, který dýchá. Přihlašte se a napište ho.

petraLI
05.10.2024 4 z 5

Člověk si nedokáže představit tu bolest ze ztráty, dokud to sám nezažije. Elizabeth byla sympatická, jen mi trošičku vadilo, že si nechávala všechno líbit. Tristan byl milý chlapík. Příběh byl dojemný a s dobrým koncem.

Michelleee
10.09.2024 5 z 5

Velmi emotivní příběh, úžasná kniha.

KlaraD851
04.09.2024 5 z 5

Ztráta, láska, naděje, osud. Nejvíc jsou pro mě příběhy s nadějí. Nevzdat to i když máte pocit, že už není kudy kam.
Jedna z nejkrásnější knih, kterou jsem četla.

Láska a jiná slova, Smějící se bestie a dalších 60 knižních novinek (17. týden)

24.04.2022

Možná ta nejopravdovější láska pokaždé vyroste z té nejhlubší bolesti.

Kniha Vzduch, který dýchá v seznamech