Ďábel a světice - část druhá přehled

Ďábel a světice - část druhá
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505725/bmid_dabel-a-svetice-cast-druha-AuC-505725.jpeg 5 209 209

Elitní klub králů série

< 7. díl >

Brantley v sobě ukrýval temnotu, které se nesměl nikdo dotknout. Saint v sobě nesla světlo, jež nesmělo být nikdy viděno. Nikým než jím. Jsou jako dvě poloviny jedné duše, které se doplňují. Brantley a Saint srostli k sobě se stejným dílem hněvu a míru. Jejich pouto nemůže nic nalomit. Nebo ano? Na povrch vystupují další temná rodinná tajemství a s nimi spojená nebezpečí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Sancte Diaboli 2 , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ďábel a světice - část druhá. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

KajinaH722
23.06.2024 5 z 5

Tato série je jedna velká jízda a mrzí mě, že se blížím ke konci a i přesto,že série je dlouhá mi nevadí. Samozřejmě bych byla rada za další jinou její sérii, ale to se nejspíš nedočkáme
Nicméně Amo je prostě šílená, zvrácená, ale přesto originální ty její příběhy berou dech. A tak jsem nadšená i s druhou částí Saint a Brantley. Už mi zbývá jen zakončení Madison a Bishopa.

Vaiolet
01.02.2024 5 z 5

Dostáváme se k poslednímu dílu (Zbořené zámky nepočítám) a mě je to snad i líto. U prvních dílů jsem měla takové protichůdné pocity, ale stejně četla dál a nelituji.
Vlastně tak nějak vyplynulo, že tenhle díl už není tak krutý, temný a zvrácený. Dochází k celkovému rozuzlení a dořešení událostí z předchozích dílů. Vše do sebe hezky zapadá a konec přichází přirozeně. Na konci se posouváme o rok do budoucnosti a vidíme, jak jednotlivé páry žijí, jak se jim daří a kam se jejich životy ubraly. Sice to není nijak překvapivé, ale pro uzavření celé série to posloužilo skvěle.

Kdybych měla takto na konci zhodnotit sérii jako celek, tak ji označím jako lehce nadprůměrnou. Vzhledem k tomu, že jsem jako první četla Půlnoční běsnění, tak mi ze začátku série přišla jako dost slabá, ale to bude asi tím, že Půlnoční běsnění bylo napsáno až během této série. Je vidět, že se autorka vyvíjí. Každý díl je vždy o maličko lepší z hlediska propracovanosti a vše spolu pěkně hraje. Když porovnáme první a poslední díl, tak je vidět opravdu markantní rozdíl. Rozhodně nevylučiji, že si Amo Jones v budoucnu nepřečtu ještě jednou.


Nikkaa
25.11.2023 5 z 5

Mrzí mě že bude brzy konec,ale jistě si oblíbim i další její knížky protože jsou všechny naprosto skvělé

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ďábel a světice - část druhá v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených266x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených16x
v Knihotéce199x
v Chystám se číst89x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  73%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první