Stříbrná labuť přehled

Stříbrná labuť
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396703/mid_stribrna-labut-ANo-396703.jpg 4 931 931

Elitní klub králů série

1. díl >

„Nazdar, Madison. Ty nás možná neznáš, ale my známe tebe. Chceme si zahrát hru. A poslouchej, co se stane, pokud prohraješ…“ Madison Montgomeryová pochází z bohaté a vlivné rodiny, když ale její matka spáchá ten nejhorší zločin, Madison musí žít po zbytek svých dní s pošpiněným jménem. Doufá, že na soukromé Akademii Riverside v Hamptons začne s čistým štítem. Jenže nepočítala s desítkou drsných hochů, kteří škole vládnou. Když Madison upoutá pozornost jejich vůdce Bishopa Hayese, odkryje se jí zcela nový svět, o němž neměla sebemenší tušení. Svět, který začíná a končí u Elitního klubu králů, jí převrátí život naruby. Zaplavují ji tajemství a odhalují se rodinné lži. Ani sama Madison neví, co je vlastně zač a proč se ocitla v nebezpečí... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

The Silver Swan, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stříbrná labuť. Přihlašte se a napište ho.

Vampirosa
17.03.2025 4 z 5

Příběh je plný záhad, zvrácených her, erotiky, násilí a hlavně nezodpovězených otázek, kterým prostě potřebujete přijít na kloub.
Čtení mě bavilo, ale měla jsem problém si Madison oblíbit, protože její chování je pro mě nepochopitelné. Neskutečně naivní holka, která má talent na hloupá rozhodnutí. Nebylo mi jasné, proč si toho nechala tolik líbit a místo toho, aby se více snažila zjistit, do čeho se to sakra zapletla, přemýšlela o tom, komu by strčila jazyk do krku dřív.

Ačkoliv mě nelogičnosti a hromada nevysvětlených události rozčilovala, knížka mě do sebe vtáhla, protože je neuvěřitelně čtivá. S každou další stránkou jsem doufala, že se konečně dohledám nějakého vysvětlení, ale příběh se naopak více a více zamotával. Na konci jsem potřebovala nutně zjistit, co se stalo dál, a tak jsem se do dalšího dílu pustila s vírou, že se v něm už něco užitečného dozvím.. o tom ale zase příště :)

kniha_je_laska
11.03.2025 2.5 z 5

Málokdy mám z přečtené knihy tak smíšené pocity jako z téhle. Něco mi na ní nesedlo, až jsem si během čtení párkrát říkala, zda bych ji neměla odložit, a třeba se k ní vrátit jindy, ale na druhou stranu tam byly věci, které mě zaujaly a vrtaly by mi hlavou, tak jsem četla dál a doufala, že se něco objasní. Vím, že v prvních dílech nemůže být odhaleno a vysvětleno vše, ale tady jsem byla po dočtení celkem paf, protože zůstalo víc otázek, než je zvykem. Ale pár z vás mi psalo, že u téhle autorky je to celkem normální.

Nad čím jsem se ale pozastavovala, tak byly některé věci, které nedávaly úplně smysl. Jako například dotaz na hlavní hrdinku, zda je panna a její odpověď, že to je komplikované. Dobře, říkala jsem si, za tím třeba něco bude. Ale o 50 stránek dál odhalí, že měla v minulosti přítele a byli spolu sexuálně aktivní. Co je na tom komplikovaného? To panna asi není, ne?

U některých postav to mám tak, že zatím nevím, co o nich myslet a do téhle skupinky patří například i Madison.

Nejsem si jistá, zda jít do dalšího dílu, I když mě slova několika z vás nalomila, že bych tomu měla dát ještě šanci. A navíc nemám ráda nezodpovězené otázky a ráda bych znala odpovědi, tak se uvidí, zda a kdy se odhodlám k pokračování.

monika0181
18.01.2025 4 z 5

Psycho zvrácenost, na které vzniká závislost.
Jinak nedokážu první tři díly popsat. Chování postav mi hlava nebrala. Děj mi přišel ujetej. A přesto jsem to nedokázala odložit, dokud jsem to nedočetla.
Skoro od počátku jsem si říkala, zda to autorka má v hlavě v pořádku, jestli tohle může někdo někdo se zdravým rozumem napsat.
Jenže ta čtivost, jak to člověka v táhne, že nemůže knihu odložit a chce vědět, jak tahle úchylnost dopadne, to je neskutečné.
V knihách je tolik nesmyslů a nesrovnalostí, kterých si všimnete, ale ve finále mi to vůbec nevadilo, protože mě to pohltilo jako tornádo. Nevíte, kde je nahoře, kde dole, zda je to super nebo nesmysl, ale čtete a čtete a čtete s očima navrch hlavy.
K příběhům se pravděpodobně již nevrátím, ale už mám rozečtený další díl, protože to prostě jinak nejde ..... když musíš, tak musíš .....

Tajemství jsou jako zbraně a ticho je jejich spouští.

V tomhle světě jsou tajemství zbraněmi, kotě. Jsou tím, co nás chrání, abysme neskončili dva metry pod zemí.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Stříbrná labuť v seznamech

v Přečtených1 236x
v Mé knihovně433x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)