Déšť smývá stopy přehled
Mikaela Bley
Ellen Tammová série
1. díl >
Jednoho chladného květnového dne zmizí v centru Stockholmu osmiletá holčička Lycke. Pro zpravodajskou redakci TV4 je případ hlavní událostí a jeho sledováním je pověřena reportérka Ellen Tammová. Musí se potýkat s neschopností policie, podivným chováním dívčiných rodičů i lhostejností svých kolegů. Je snad jediná, komu na nalezení Lycke záleží?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Déšť smývá stopy. Přihlašte se a napište ho.
Ne všechny knihy, které jsou zařazené do detektivek nebo thrillerů, jsou dobře napsané. Tohle bylo hodně slabé a nízké hodnocení mě vůbec nepřekvapuje.
Zkusila jsem tuto knížku, i když tady nemá dobré recenze. A musím se připojit k většině hodnotících, protože ani já jsem nebyla nadšená. Je to spíš slabší průměr a určitě nic, k čemu bych se chtěla vrátit.
Knižní novinky (13.4. - 22.4.)
13.04.2017
Kniha Déšť smývá stopy v seznamech
švédská literatura novináři severská krimi severská literatura únosy dětí švédské detektivky
Detektivka nebyl špatná, ale jelikož jsem zápletku odhadla už velmi rychle, musela jsem hodnotit průměrně. Je to hodně smutný příběh, který spojuje malá Lycke, jejíž zmizení ukazuje skutečné charaktery postav i rozjitří staré rány.