Kdo se bojí, nesmí do školy přehled
Pavel Brycz
Emil a upíři série
Když Emilovi přijde prázdný dopis od dědečka Leopolda z Hrobu, maminka má podezření, že dědu trápí Alzheimer. Emil ale tuší, že za tím bude něco víc. Dědeček Leopold mu posílá tajný vzkaz. Hrob je v ohrožení a Emil musí zachránit hřbitov a jeho obyvatele před zkázou. Hrabě Esterházy a učitel Komár totiž chytili zápasnickou slinu. Další příběh z úspěšné série o Emilovi a upírech je tady! Kniha je určena pro děti od 6 let.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo se bojí, nesmí do školy. Přihlašte se a napište ho.
Já si nemohu stěžovat. Osobně mě baví všechny díly. Je to takove svěží, ulitle, vtipne a originální. A já říkám - proč ne. Čtu s mým 5-let starým synatorem a většinou co čtení, to jeden díl. On posloucha, ani neduta a je spokojený a pohlceny příběhem. Takže naprosto super. :)
3,5* Oproti druhému dílu už to zase vypadá jako plnohodnotná kniha, ale pořád je to takové zmatené, pětina knihy je recept a autor tyhle věci nejspíš píše za dvě odpoledne.
Knižní novinky (45. týden)
03.11.2019
Kniha Kdo se bojí, nesmí do školy v seznamech
v Mé knihovně | 4x |
2010 | Bílá paní na hlídání |
2018 | Neboj se, vždyť máš česnek |
2003 | Patriarchátu dávno zašlá sláva |
2011 | Co si vyprávějí andělé |
2016 | Střídavá péče pro Kukačku |
No a je to tady, jak jsem psal u dvojky, je tu potenciál na nový typ děje a je to tady, nicméně 4. díl bude, snad, ještě lepší, protože konec trojky je super! :)