Srdcové eso přehled
Morgane Moncomble
Jestli je tu něco, co mají Rose a Levi společného, kromě temné minulosti, pak je to poker. Ona má talent od pánaboha; on strávil život vymetáním kasin po celém světě v touze stát se světovou jedničkou. Když se pak Levi konečně ocitá před pomyslnou vítěznou branou, stojí mu v cestě už jen jediná překážka: Tito Ferragni, jeho odvěký a úhlavní nepřítel. Až doteď mu čest bránila odhalit veřejnosti Titovy špinavé triky, ale s tím je konec. Levi už odmítá dál mlčet a nechat se znovu neprávem porazit. Světový pokerový turnaj může vyhrát jenom jeden, a letos to bude on. Povolává tak do svých řad Rose, chodící detektor lži, shánějící se po rychlém přivýdělku, a protože tato krásná mladá dáma umí rozpoznat, kdo blafuje a kdo říká pravdu, stává se jeho tajnou zbraní. Ale jestli si Levi myslí, že se ve svém boji o vítězství nenechá rozptýlit jejími svůdnými křivkami, pak se šeredně plete. Rose mu to totiž rozhodně nehodlá nikterak ulehčit. Pod rouškou msty, lží a tajemství se v Las Vegas může stát skutečně cokoliv... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , RedOriginální název:
L'as de coeur, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdcové eso. Přihlašte se a napište ho.
Tohle bylo milé. Levi byl hrozný cukrouš. Zápletka byla originální. Musím vypíchnout ty dva zvraty. To jsem čekala ale zároveň nečekala. Celkově hezký.
Na tuhle knihu jsem se strašně těšila. A rozhodne nezklamala! Přiznávám že jsem ze začátku čtení byla trochu skeptická. Hlavní hrdince dalo docela zabrat než si mě získala, ale autorka postupně dávkovala jednu bombu za druhou a než jsem se nadála, byl konec.
Nakonec jsem knihu odkládala a byla jsem nadšená, že jsem po ní sáhla!
Příběh mateřídoušky, Pán hory a další knižní novinky (8. týden)
18.02.2024
Kniha Srdcové eso v seznamech
v Mé knihovně | 125x |
Moooc pekná kniha! Námet bol neobvyklý, originálny a tie zvraty tam celkovo príbeh len viac okorenili, prijemne sa to čítalo :)
Doporučujem