Evangelium podle Brabence přehled
Vratislav Brabenec , Renata Kalenská
V rozhovoru s novinářkou R. Kalenskou vypráví známý hudebník a básník o peripetiích svého osobního i profesionálního života, který je úzce spjat s českým undergroundem 70. let. Vzpomínková knížka, v níž se Vratislav Brabenec vrací ke svému dětství, rodině a přátelům, k životu v Čechách od 50. do začátku 80. let. Vypráví rovněž o svých zkušenostech ze života v emigraci i o svých současných pocitech. Novinářka lehce koriguje tok jeho vzpomínek a vrací jej k některým nedopovězeným myšlenkám. Černobílé ilustrační fotografie v textu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Evangelium podle Brabence. Přihlašte se a napište ho.
Káder, frajer, hrdina, správny chlap. Nepodceňujte kvôli vzhľadu a vypitému alkoholu! Grandiózne.
Vráťa je prostě obrovská osobnost, což tahle kniha skvěle dokazuje. Hezky se četla a některé výroky skutečně stojí za zamyšlení.
Kniha Evangelium podle Brabence v seznamech
Obdivuju Vráťu a mám rád i Renatu, vzala si však domnívám se v tomto případě příliš těžké sousto. Vhled do této duše a života zde, by nám možná jednou mohla více poodhrnout spíše Eva Turnová, jak jsem zavnímal v závěru knihy. Každopádně i tak Renatě za pokus srdečně děkuji.