Akademie Evernight přehled

Akademie Evernight
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212528/mid_akademie-evernight-212528.jpg 4 454 454

Evernight série

1. díl >

Raquel se ke mně naklonila a zašeptala: „Nemáš někdy pocit, že na téhle škole je nějaké …zlo?“ Hlas se jí zachvěl. „Věříš ve skutečné zlo?“ Na tohle se mě nikdy nikdo nezeptal, ale přesto jsem znala odpověď. „Ano. Věřím.“

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Alicanto (Egmont ČR)

Evernight, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Akademie Evernight. Přihlašte se a napište ho.

Jaehyun
03.07.2024 4 z 5

Akademii Evernight jsem poprvé četla asi před cca 10 lety a pamatuju si, že se mi dost líbila. Z nostalgie jsem se ji rozhodla přečíst znovu a i když už bych ji nejspíš nedala 4 hvězdičky (nechávám hodnocení z dob kdy jsem ji četla poprvé), tak mě i tak hrozně bavila a bylo super si všechno zase připomenout. Pro mladé čtenáře je to knížka jako dělaná i když je pravda, že teď už čtou teeneageři něco trochu jiného.
Já sama jsem nikdy nečetla další díly, furt jsem jela jen ten první dokola, ale docela bych si teď přečetla i zbytek. Za mě je tohle opravdu fajn knížka, není náročná na čtení a líbí se mi tam ten 2000's vibe tzn. všechna možná klišé a hlavní hrdinka mezi jejíž oblíbené knihy patří Na větrné hůrce.

Anett24
06.07.2023 5 z 5

Za mě celá série velice čtivá. Líbilo se mi že bianca a Lucas se měli rádi i přes všechny překážky.
Nějaké pasáže bych z toho i vynechala a připadaly mi zbytečné, ale čtení hezké.
Co se mi však nelíbilo tak byl osud hlavní hrdinky.
Proměnila se v r přízrak? Divný. Už jen když čtenář přemýšlí do budoucna a řekne si že Lucas bude stárnout a za chvíli z něj bude vrásčitý děda zatímco bianca bude pořád mladá a sexy, i když mrtvá, a i přesto se budou mít stále rádi?

Marcela14
04.08.2021 2 z 5