Jizvy plné beznaděje přehled

Jizvy plné beznaděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530730/bmid_jizvy-plne-beznadeje-65af1745a8051.jpg 3 129 129

Nový temný případ od autora bestsellerové série s Fabianem Riskem. V apartmá luxusního stockholmského hotelu někdo zabil úspěšnou influencerku. Šlo o chladnou popravu, nebo se tu šeredně zvrtly erotické hrátky? Případ dostává na starost Malin Rehnbergová, někdejší Fabianova kolegyně, která právě prochází profesní i rodinnou krizí. Podezření padá na agresivního stalkera, pak však dojde k další vraždě a Malin začne odkrývat souvislosti obou zločinů. Smrtelně nebezpečné souvislosti... Ve hře se ocitne mnoho životů – včetně jejího.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

En helt annan historia, 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jizvy plné beznaděje. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (33)

Pan_Skala
29.08.2024 4 z 5

Nečekaně rychle odvíjející se děj, kdy jsem byl překvapen, že v podstatě nedostávám zdlouhavý rozbor a pomalé odhalování vraha či složitě provázané spojnice, která nám ho nakonec odhalí. Hlavní hrdinka nebyla ani sympatická ani nesympatická prostě tak nějak někde uprostřed. Takže ve výsledku jsem si knihu užil, ale určitě nezanechala stopu, že bych si to přečetl zase znova.

misaC
27.08.2024 audiokniha 3 z 5

(SPOILER) S přečtením knihy jsem až tak velké problémy ( tak jak tady někdo zmiňoval ), ale nadšená nejsem. Konečné rozuzlení mi přišlo příliš jednoduché. A naopak jsem očekávala větší zápletku kolem smrti policisty.


ViolettaCh.
25.08.2024 audiokniha 3 z 5

Hlavní postavou na straně vyšetřovatelů je tentokrát Malin Rehnbergová, jejímž kolegou byl dříve Fabian Risk, detektiv z autorovy předchozí šestidílné série. Zmínky o něm, že se odstěhoval do jiného města, probleskly i zde. Protože knihy s tímto detektivem se mi líbily, očekávala jsem podobné dojmy i z této knihy. Bohužel nebylo to tentokrát ono. Námět resp. zápletka případu, který Malin s kolegy řešila, byla sice zajímavá a celkem neotřelá, ale její zpracování bylo takové nepřesvědčivé, povrchní, celkově se mi to zdálo nedotažené, některé otázky zůstaly nezodpovězené.

všechny komentáře

Související novinky (4)

Žebříček nejprodávanějších knih (15. týden)

17.04.2024


Kolegyně Fabiana Riska na stopě vrahů, kteří nemají co ztratit

05.04.2024


Hra na kočku a na myš, Druhá smrt a další knižní novinky (14. týden)

31.03.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jizvy plné beznaděje v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených160x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených1x
v Knihotéce135x
v Chystám se číst131x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech2x