Farma zázraků přehled
B. K. Borison
Milostné světlo / Lovelight série
1. díl
Stelle se podařilo splnit si dávný sen: koupila farmu na vánoční stromky. Jenže jak už to tak bývá, realita má do skutečné idyly daleko. Ve stodole se zabydlela drzá rodinka mývalů, stromky z neznámých příčin sesychají, a Stella navíc zjistila, že s farmou získala i hromadu dluhů. Její poslední záchranou se zdá být instagramová soutěž o sto tisíc dolarů, ale má to háček. Aby farmě dodala nádech romantiky, v přihlášce uvedla, že se o ni stará se svým přítelem – kterého ovšem nemá. A tak musí zaskočit Luka, její úžasný nejlepší kamarád, s nímž má naprosto platonický vztah. Anebo ne?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , CosmopolisOriginální název:
Lovelight Farms, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Farma zázraků. Přihlašte se a napište ho.
Stella se přihlásila do instagramové soutěže, protože kdyby v ní vyhrála, tak by zachránila svoji farmu na vánoční stromky, která je ve finančních potížích. Aby to bylo více romantické, tak si v přihlášce vymyslela, že se o farmu stará se svým přítelem, kterého ale nemá... A tak poprosí svého nejlepšího kamaráda Luku, aby jí přítele hrál.
Z této knihy jsem trochu rozčarovaná a mám smíšené pocity... Ze začátku jsem se nemohla začíst, vadilo mi, jak Stella pořád řeší, jestli je Luka jen kamarád a nebo víc, i když ví, že po něm vždycky toužila a jen si to nechtěla přiznat.
Přijde mi, že styl psaní autorky je jiný než jsem zvyklá, hodně všechno popisuje, a to pro mě byl občas rušivý element. Těšila jsem se na vánoční atmosféru a život na farmě s vánočními stromky a místo toho jsem dostala plno romantiky, jiskření a touhy mezi Stellou a Lukou a jejich cestu od friends to lovers.
Je škoda, že autorka nevyužila nápad s farmou na vánoční stromky, ale spíš to bylo o vztahu dvou nejlepších kamarádů, kteří zjistí, že vlastně vždycky chtěli něco víc než jen kamarádství.
Kniha se určitě bude líbit hodně romantickým duším, protože je tady přesně to romantické, ale za mě tam bylo i docela dost spicy scén.
Na Farmu zázraků jsem se velmi těšila a splnila má očekávání. Krásný, milý, vánoční příběh, který vykouzlí úsměv na tváři.
Už z anotace je jasné, jakým směrem se bude příběh ubírat a já se na to těšila. Luka se mi zalíbil doslova od prvního momentu, kdy se objevil na scéně. Sympaťák, vtipálek, ochotný pomoci. Je to zkrátka božan.
Stella je také sympatická, ale kolikrát věci zbytečně komplikuje, což mi hlavně v jednom momentu docela vadilo.
Romantická linka je moc krásná, mezi nimi to jiskří a nechybí i jemné pikantní scénky.
,,Bylo divné, že to nebylo divné."
Na farmě panuje parádní atmosféra, i když tu řadí jistý záškodník. Ze začátku si Stella myslí, že se jedná o náhodu, ale postupně vychází najevo, že jí někdo škodí záměrně. Ale kdo a hlavně proč? Tahle zápletka je určitě fajn zpestření.
Některé vedlejší postavy si nejde oblíbit a jistou kočičí rodinku bych si hned nastěhovala k sobě.
Pokud hledáte vánoční oddechové čtení, pak tuhle knížku určitě doporučuji. Už jen kvůli Lukovi.
Láska pod jehličím: Stella, Luka a vánoční farma plná tajemství
11.11.2024
Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)
20.10.2024
Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)
29.09.2024
Kniha Farma zázraků v seznamech
Stella si konečně splnila sen a má farmu na vánoční stromky, jenže se topí v dluzích. Přihlásila se proto do soutěže o finanční odměnu, ale uvedla, že firmu vedou s přítelem, kterého teď musí narychlo sehnat. A na tu roli se nejlépe hodí její nejlepší kamarád Luke.
Od přátelství k lásce jsem si tady nesmírně užila. Chemie mezi nimi byla už od začátku, moc hezky to jiskřilo a hlavně mi velmi sedly i ty postavy.
Myslím si, že se z té sváteční atmosféry dalo vytřískat ještě víc, ale i přesto se mi to četlo strašně dobře.
Pokud hledáte vánoční příběh s žhavými scénami, rozhodně byste neměli přehlédnout Farmu zázraků. Ačkoli se to podle milé ilustrované obálky nezdá, uvnitř najdete velmi pikantní scény a není jich vůbec málo.
Děkuji nakladatelství @grada_cz & @cosmopolis_cz za knihu. #spoluprace