Vianočná farma přehled

Vianočná farma
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543819/bmid_vianocna-farma.jpg 4 89 89

Zachráni svoju farmu na vianočné stromčeky? A získa srdce kamaráta, ktorého roky tajne miluje? Sympatický pehavý dátový analytik. Neporiadna optimistická majiteľka farmy s vianočnými stromčekmi. Malé mesto s najlepším lieskovoorieškovým laté na východnom pobreží. Stella Bloomová je majiteľka farmy s vianočnými stromčekmi, ktorú miluje od detstva. Farma však zápasí s finančnými problémami, a tak sa Stella zapojí do súťaže instagramovej influencerky Evelyn St. Jamesovej. Vďaka väčšej publicite a obrovskej finančnej výhre by sa jej mohlo podariť farmu zachrániť. Je tu však jeden problém. Aby farma vyzerala ako vysnívané romantické miesto na dovolenku, v prihláške uviedla, že ju vlastní so svojím priateľom... ibaže nik taký neexistuje. Do hry tak vstupuje jej najlepší kamarát Luka Peters. Požiada ho, aby sa na jeden týždeň zmenil na jej snúbenca. Aby mohla predstierať, že je doňho zamilovaná už desať rokov. A musí sa veľmi snažiť, aby sa neprezradila, že ho ľúbi naozaj. Bolo by také krásne, keby Luka cítil to isté...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni

Lovelight Farms, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vianočná farma. Přihlašte se a napište ho.

kalinkacz
30.12.2024 4 z 5

Poslední vánoční knihou, kterou jsem stihla o letošním adventu dočíst byla Farma zázraků.
O autorce B. K. Borison jsem slyšela ze zahraničí samou chválu a po dočtení si myslím, že je doporučována oprávněně.
Hlavní hrdinka vlastní farmu na vánoční stromky (božíí), která ale poslední dobou moc nevydělává... Aby vyhrála slušnou finanční sumu na její záchranu, tak musí předstírat vztah s naším pohledným hlavním hrdinou, do kterého je roky zakoukaná.
Ano, je to prvoplánové, ale na ty Vánoce mi to tak moc sedlo. Ta chemie mezi hrdiny, bylo to milé, uvěřitelné a prostě jsem si je oba oblíbila.
V příběhu se vyskytují i nějaká klišé, jako potlačování pocitů, ale to k tomuhle typu romantiky nějak patří a vlastně mi to nevadí.
Když jsem ale viděla, že má kniha epilog, tak jsem znejistila... Kdo tyhle romantiky čtete, tak víte, jak bývají na sílu... Tady mi ale nevadil! Dokonce jsem se i zasmála.
Farmu zázraků můžu tedy určitě jako milou romantickou oddechovku doporučit.
Mimochodem, miluju tu obálku a už se těším, až příští rok česky vyjde novinka Farma štěstí.

Lovana
28.12.2024 4 z 5

Na tuto knihu jsem se velmi těšila, čekala jsem, že mě dostane do vánoční nálady, ale bohužel vánoční atmosféra na mě z knihy příliš nedýchla. Romantika jako taková byla fajn, ale chyběla mi ta vánoční atmosféra.
Hlavní postavy byly fajn, ale čím dál příběh postupoval, tak mě začala Stella trochu štvát, tím, jak pořád strkala hlavu do písku. Oblíbila jsem si ostatní postavy a jsem ráda, že se s postavami znovu setkáme v dalším díle.
Kniha za mě byla celkem fajn, ale čekala jsem více vánoční atmosféry, takže klidně by se kniha dala číst už třeba kolem Hallowenu, není třeba číst těsně kolem Vánoc.

Hodnocení 3,75*/5*

dencazrnu
26.12.2024 3.5 z 5

Upřímně tady obálka a anotace maličko slibují více, než jsem dostala. Velikou chybou je, že jsem očekávala krásný, zasněžený romantický příběh, ale místo toho jsem dostala jakousi romantiku, která mě ale úplně nedostala do vánoční nálady. Kniha se sice četla dobře, ale s přibývajícími stránkami jsem na Stellu byla čím dál tím více alergická. Ta její nerozhodnost, naivita a neschopnost vidět některé věci mě fakt vytáčela. Kniha pro nás nemá žádné zásadní zvraty, což by asi ani nevadilo, ale tady to u mě tolik nefungovalo, jak bych čekala. Každopádně do dalšího pokračování se pustím, protože tam by hlavní postavy mohly mít o něco více rozumu :-)

Láska pod jehličím: Stella, Luka a vánoční farma plná tajemství

11.11.2024

Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)

20.10.2024

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

Kniha Vianočná farma v seznamech