Síla druidů přehled

Síla druidů
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41125/bmid_fighting-fantasy-negart-group-sila-druidu.png 3 20 20

Temnota vstoupila po tvého lesa a ničí v něm život. Zvířata se začínají měnit a kdysi tak klidné stromy ožívají… Jsi druid. Dostal jsi na starosti Hvozd smutku, krásný a starý les. Bohužel, díky jakémusi pokusu do něj vnikla temnota. Zvířata se mění v příšery, stromy začínají chodit a život jako takový je v ohrožení. Jenom ty můžeš postupující šeď zastavit, ať už jako druid nebo orel, medvěd či vlk. Musíš najít podstatu temnoty a pomoci prastarého artefaktu ji zničit. Jsi jediná naděje tohoto světa. Jediná naděje mnoha světů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla druidů. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

cziss
13.10.2020 4 z 5

Hodně jsem váhal mezi 3 nebo 4. Herní mechanismus a hra za druida se mi líbila. "Finální boj" a to okolo se mi líbilo, mám rád tenhle "styl". Nicméně, pokud se na "rozcestí" dáte nějak, tak si ukrojíte dost knížky a herní doba je pak dost krátká. Přitom po finálním vítěství mohl být klidně odkaz, že pokud "něco", tak "něco" a mohli jste dohrát zbytek knihy a mohl tam být alternativní konec.

Kamba
18.09.2020 4 z 5

Po dlouhé době gamebook, kde nejsi vyslán jako poslední kompetentní hrdina zničit ultimátní zlo. Místo toho jsi mladý druid, který dostal na starost prastarý hvozd a máš se o něj postarat s péčí dobrého hospodáře. Proměňování do zvířecích podob je zajímavé a vybízí k taktizování. Nicméně od půlky se to stává klasickou honbou za zničení ultimátního zla a měl jsem problém GB dohrát. Přes tuto výtku se však jedná o nejlepší autorův gamebook.


kristijan
28.04.2020 5 z 5

Tenhle gamebook mě opravdu bavil. Proměňování na zvířata, které jako druid zvládáte, je zábavné a přináší do hry spoustu nových možností. Celkem rychle se mi podařilo objevit cestu, která nebyla nadměrně obtížná, ale přitom to byla pořád strhující jízda a zábava. Jenom bych se rád dozvěděl, co se nakonec stalo s čarodějnicí v bažině. Jestli jsem to někde nepřehlédl, tak je škoda, že tam autoři nezakomponovali možnost jít ji hledat. Byla mi sympatická.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Síla druidů v seznamech

v Přečtených28x
v Knihotéce28x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

gamebooky

Autorovy další knížky

Václav Kroc
česká, 1973
2001  70%Ochránce
2004  80%Smrtící jed
2005  59%Krvavá země
2003  66%Král noci
2003  68%Síla druidů
Skrýt reklamy