Raketoplán Poutník přehled

Raketoplán Poutník
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41148/bmid_fighting-fantasy-raketoplan-poutnik.png 3 65 65

Fighting fantasy série

Raketoplán Poutník je vtažen do hrůzné černé díry jménem Setsian Void a vynoří se na jejím druhém konci v úplně neznámém vesmíru. Ty jsi kapitánem Poutníka a jeho osud leží ve tvých rukách. Podaří se ti nalézt cestu zpátky na Zemi od neznámých civilizací a planet, nebo budete ty i celá posádka odsouzeni navěky k zatracení v zapadlých končinách vesmíru, světelné roky od Země?... celý text

Literatura světová Sci-fi Gamebooky
Vydáno: , Perseus

Starship Traveller, 1983

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Raketoplán Poutník. Přihlašte se a napište ho.

Dave_Jame
31.08.2024 4 z 5

Raketoplán Poutník je jedna z těch knih v sérii, u kterých hraje hlavní roli průzkum. Svou stavbou se mnohem více podobá knihám jako V bažinách Škorpiónů, Krvavá moře, nebo Fantomu Ulice. S Fantomem má navíc společný neobvykle nízký počet odkazů.
Je však jedna věc, ve které si myslím že kniha vyniká, a to je její přístupnost i mladším čtenářům. Má celkem jednoduše pochopitelnou premisu, a srozumitelné zadání úkolu. Je překvapivě nenásilná, a opravdu jde dokončit bez jediného hodu kostkou. Motivuje k průběžnému vedení poznámek a díky tomu jsou jednotlivé herní seance dost krátké, aby lépe udrželi pozornost. Pokud tedy hledáte klasickou FF knihu, která by byla vhodná pro nováčky, je Raketoplán poutník možná překvapivě jedna z těch lepších možností.

YorikB
02.04.2024 5 z 5

Tady musím souhlasit s nevermore3 a i když normálně bych dal asi 4 hvězdičky, vzhledem ke zdejším hodně podhodnoceným procentům dám maximum.

Sice mám radši fantasy, ale Raketoplán Poutník je moc fajn a já osobně oceňuji především jeho rozmanitost, kdy každá planeta je jiná a něčím zajímavá.

tony6464
10.07.2023 3 z 5

Gamobook je to dobry, pribeh i mista zajimave, ale naprosto jsem nepochopil, k cemu je ta posadka a lod samotna, boju zde moc neni a osobni strazci jsou fakt uplne zbytecna...

Kniha Raketoplán Poutník v seznamech