Magický krystal přehled

Magický krystal
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179305/magicky-krystal-179305.jpeg 4 265 265

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magický krystal. Přihlašte se a napište ho.

DK_Ronie
03.10.2024 5 z 5

EmanuelBremi to za mě vystihl. První díl Domovina pro mě zůstává pořád favorit. Nicméně tento jsem si opravdu užil. Odsýpalo to, hodně akce, super postavy, výborné interakce Drizzta s Wulfgarem a Bruenorem. Jediné, co mě fakt rozčiluje, je kvalita (českého) tisku. Tolik chyb a překlepů jsem snad nikdy neviděl.

EmanuelBremi
28.08.2024 4 z 5

Po sérii Temný elf příjemná oddychová fantasy s více pohledy. Příběh příjemně utíká, postavy si člověk snadno oblíbí a nemusí rozumět světu, aby si čtení užil. Těším se na další díly.

špulo
02.02.2024 4 z 5

Kedysi sa aj mne podarilo nastúpiť na vlnu salvatoriek. Začal som poctivo od štvorky, lebo tak autor začal tiež. Povedal som si, že pôjdem jeho cestou. Čím to teda začal? Správňáckym fantasy béčkom, v ktorom postupne nájdete všetky fantasy klišé na aké si len spomeniete (no dobre, holé baby tam myslím neboli). Číta sa to fajn, stránky letia a váš mozog občas tiež letí mimo hlavu. No, raz za čas, si každý mozog zaslúži takéto nenáročné, oddychové čítanie. A či nie?

Kniha Magický krystal v seznamech