Francouzky zrají jako víno přehled
Mireille Guiliano
Francouzky série
< 8. díl
Tajemství, jak neztratit šarm. Autorka patří mezi ty Francouzky, které jsou údajně nejšťastnější ve zralém věku. Už nemusí hledat práci, nedychtí po kariéře, mají stálé přátele, zavedenou domácnost a umí přijímat libůstky i omezení. Dozvíte se tajemství péče o vzhled, jaké sportovní aktivity jsou nejvhodnější, jaký význam má spánek a snídaně pro zralé ženy. Autorka poodhalí vlastní formuli, která zlepší váš život, vzhled a zdraví, bude vám přinášet spokojenost a pomůže vám cítit se dobře ve své kůži v každém věku.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2015 , Ikar (ČR)Originální název:
French Women Don´t Get Facelifts, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Francouzky zrají jako víno. Přihlašte se a napište ho.
Po přečtení této knihy, jsem se začala cítila mnohem lépe ve svém těle a získala pár tipů a triků, díky kterým se mohu cítit mnohem lépe ve svém tělem, se svou tváří a věkem. Děkuji za tak příjemné čtení. Tuto knihu rozhodně doporučuji všem ženám, které se ze sebe možná cítí trochu sklesle. Tato kniha vám rozhodně zvedne náladu.
Připravované knižní novinky (16. - 22. 1.)
15.01.2015
Kniha Francouzky zrají jako víno v seznamech
životní stylAutorovy další knížky
2006 | Francouzky netloustnou - Tajemství věčné štíhlosti |
2008 | Francouzky umí žít |
2011 | Francouzky se umí otáčet |
2015 | Francouzky zrají jako víno |
2011 | Francouzky netloustnou: kuchařka |
Žena je jako zahrada, když je o ni pečováno, má na sebe čas, prostor a klid rozkvete a dělá radost, když ne uschne, psychicky i fyzicky.
Práce ženy v domácnosti a práce s výchovou dětí, je důležitá i pro pohodu mužů, tudíž se mají ženy nárok hýčkat i když třeba nemají dvanáctihodinové směny.
Hned se díky této knize cítím, více hodnotně.