Francouzská kuchyně přehled
Silke Koch
Nehodnoceno
Kuchařka nabízí recepty na francouzské studené a teplé předkrmy, jídla z ryb a plodů moře, dále hlavní jídla s masem, drůbeží a zvěřinou a v neposlední řadě též i na dezerty. Velmi působivě doplněna krásnými fotografiemi všech připravovaných chodů.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1997 , Svojtka a VašutOriginální název:
Französische Küche, 1994
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Francouzská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Francouzská kuchyně v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)