Francúzska lekcia přehled

Francúzska lekcia
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520273/bmid_francuzska-lekcia-DLY-520273.jpg 4 472 472

Středomořská série série

1. díl >

Mladej architektke Josie sa zo dňa na deň obráti život hore nohami: namiesto očakávaného povýšenia v práci dáva výpoveď a v slabej chvíľke prijme ponuku, aby odišla na Francúzsku riviéru strážiť dieťa ovdovenému miliardárovi. Po impulzívnom odchode sa však dostavia pochybnosti. Ako sa má starať o dieťa, keď s tým nemá žiadne skúsenosti? A prečo jej nikto nepovedal, že sa bude o dievčatko starať na jachte – veď lode odjakživa neznáša! A hlavne – čo si má počať, keď ju jej šéf neskutočne priťahuje, ale podľa zmluvy si s ním v žiadnom prípade nesmie nič začať? Úspešný podnikateľ Xavier, ktorý nadovšetko miluje svoju desaťročnú dcérku Dauphine, si s novou pestúnkou tiež nevie dať rady. Dlho si myslel, že do svojho zlomeného srdca už žiadnu ženu nevpustí. Prečo by mal riskovať, že sa opäť trpko sklame, aj keď po nej prahne spaľujúcou túžbou? Nebude lepšie poslať ju čo najskôr preč?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Metafora

Broken French, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Francúzska lekcia. Přihlašte se a napište ho.

pollyn
17.10.2024

(SPOILER) "Má být doma ve Francii, brečet do pórkové polévky a litovat, že mě pustil k vodě. Zaplavila mě hořkost a bolest."

adrianna0305
01.10.2024 2 z 5

Zbytečně zdlouhavé čtení. Méně stran, dám o hvězdičku víc.

jaja8735
11.09.2024 3 z 5

tenhle příběh mě bavil. Klasická romantika na léto. Jeto jedna z těch lepších romanťáren.

Osudný okamžik, Jen my dva a další knižní novinky (28. týden)

09.07.2023

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

13.09.2022

10 nejčtenějších knih o prázdninách (červenec)

15.08.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Francúzska lekcia v seznamech