Neznámá pravidla přehled

Neznámá pravidla
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15503/neznama-pravidla-15503.jpg 4 114 114

Frank Balenger série

< 2. díl

Napínavý thriller, ve kterém klasik žánru svým příznivcům opět namíchal dramatický koktejl plný napětí a strachu. Frank Balenger, hrdina známý z předchozího románu Nebezpečná minulost, je spolu se svou přítelkyní Amandou pozván na schůzku Manhattanského historického klubu, který ukládá do časových schránek vzkazy pro budoucí generace. Frank se probouzí se ztrátou paměti v parku a Amanda je nezvěstná. Frank okamžitě žádá o pomoc policii. Na jiném místě v záhadném domě, se probere Amanda spolu s několika dalšími účastníky semináře, kteří všichni přežili extrémní životní situaci, z níž se dostali díky pomocí svých výjimečných vlastností a schopností. Postupně zjišťují, že nebyli vybráni náhodně, že jsou obětí geniálního psychopata, který svět počítačových her převedl do reálného života a oni jsou pouhými figurkami v jeho patologické hře.... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Alpress

Scavenger, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neznámá pravidla. Přihlašte se a napište ho.

KnihoSny
28.06.2023 4 z 5

myslím si že je to dobrá vyvraždovačka

MaxQ
06.03.2023 3 z 5

Absolutně jsem se nemohl ztotožnit s hlavním hrdinou. Zřejmě to bude tím, že ho vůbec neznám, protože předchozí knihu jsem nečetl. Ale i tak byl ten příběh hodně nerealistický, neuvěřitelný a chování hlavních hrdinů nelogické až jsem se musel smát. Hra, kterou tam mají hrát, má trvat 40 hodin, oni to ví a přesto se rvou o jídlo, jako kdyby byli měsíc na pustém ostrově. Větší nouzi jsem teda zažil na pionýrském táboře. A mohl bych pokračovat, ale nechci spoilovat. Prostě Morrella si teď zase chvíli odpustím.

Meda77
20.01.2022 3 z 5

Tady to trošku Morrell natáhnul a asi to nebyla nejlepší volba. Napětí místy stíhalo vyprchávat a v konečné fázi knihy se postavy projevovaly poněkud zmateně a nelogicky. Spíše spadá do průměru, ne špatného, ale průměru. Autor má prostě lepší kousky.

Kniha Neznámá pravidla v seznamech