Rozchod přehled
M. J. Summers (p)
Full Hearts série
1. díl >
Vášnivý milostný príbeh pre všetky romantické duše! Tridsaťjedenročná Claire zistí, že ju priateľ podvádza s mladučkou kolegyňou. V tej chvíli sa jej zrúti svet. Hnevá sa naňho, no najmä na seba, lebo toľké roky prehliadala, že žila po boku sebca. Potupená Claire si zbalí kufre a zamieri na turistický ranč do Colorado Springs, uchádzať sa o miesto šéfkuchárky. Keď zbadá svojho nového šéfa Cola, rozbúši sa jej srdce. Je to ten najpríťažlivejší muž, akého videla. Rozum jej hovorí, aby od neho dala ruky preč, len pred pár dňami jej podobný krásavec zničil všetky ideály. Claire si však nedá povedať a vrhne sa do náruživého milostného vzťahu. Nepotrvá dlho a minulosť sa jej kruto pripomenie, až napokon zasadí najtvrdší úder.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , Ikar (SK)Originální název:
Break in Two
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozchod. Přihlašte se a napište ho.
Život je dlouhý a lásku máme prožívat tak dlouho, dokud je to dobrá.
Život by se měl žít s potěšením. Pokud tohle člověk ví, když do něčeho jde, láska ho nezničí, když skončí.
Sobectví není to samé, jak když se někdo chrání.
Jako, Claire na svůj věk byla dost dětinská, ale příběh velmi čtivý a Coal byl zatraceně sexy.
Nápad dobrý, příběh se mi líbil, ale ten styl psaní už moc ne. Občas jsem se musela držet, abych knihu dočetla.
Kniha Rozchod v seznamech
2016 | Láska na druhý pokus |
2017 | Láska bez pravidel |
2022 | Manželkou podruhé |
2016 | Šance na lásku |
2018 | Zlomená srdce |
Príjemná kniha, ktorá poukazuje na myšlienku: Keď ťa niečo skolí, nevzdávaj to sám so sebou."
Autorka mi prišla, akoby to písala sama o sebe. Niečo ako životopisný román o svojej láske. :) Je to zvláštne, avšak hoci zo začiatku ma kniha odpudzovala, neskôr ma to zaujalo natoľko, že kniha mi bola pasažierom na cestách v dopravných prostriedkoch a cez prestávky v práci. Nedala som ju z ruky, kým som ju nedočítala.