Dům smrti přehled

Dům smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/316400/mid_dum-smrti-2dl-316400.jpg 4 349 349

Funebračka série

Lovkyně se mění v lovnou zvěř! Dvacet let prázdný hotel. Vražedkyně na útěku. Noční můra, která nebere konce. Při exhumaci na innsbruckém hřbitově najdou přítomní v rakvi dvě hlavy a čtyři nohy. Jde o vraždu. A jen jedna osoba přichází jako pachatelka v úvahu, funebračka Blumová, která tehdy mrtvé pochovala. Teď hledá útočiště na místě, kterému je lépe se vyhnout... Volné pokračování thrilleru Přítelkyně smrti.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

Totenhaus, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům smrti. Přihlašte se a napište ho.

Jája92
30.08.2024 3 z 5

Předchozí díl jsem nečetla, tudíž jsem si postupně skládala obraz o Blumové. Je to neobvyklý příběh plný mrtvol a morbidního chování.
Netušila jsem, zdali si hl. postavu oblíbit či ne. Poměrně neobvyklé vyjádření přímé řeči. Občas mi přišlo, že to bylo poutavější než omáčka okolo.
Chvílemi mi Blumova silně lezla na nervy.
Přiznávám, že pátrat po předchozím díle a Agonii smrti nejspíš nebudu.

hanzmb
18.07.2024 3 z 5

Bohužel se potvrdilo to, z čeho jsem měl strach. Autor nedokázal navázat na vynikající zápletku 1.dílu. Tohle je jen takový odvar. Blumová už není ta tvrdá žena, jdoucí za svou pomstou. Najednou je zcela neschopná si stanovit pevný cíl, natož za ním jít. Lítá od jedné fiktivní ideje k druhé. Děj se vyvíjí mimo její možnost ho ovlivnit.

Timkim
30.01.2024 3 z 5

Po prvním dílu, který byl výtečný, přišlo ochlazení. Zde to bylo spíše psycho-krimi. Celou dobu cítíte tu hrozbu v zákulisí, jen nevíte, odkud přijde úder. Celkově to stavím lehce nad průměr, i když pár vraždiček tam proběhlo. Solidní, ale na top to není. 70%

Knižní novinky

09.01.2017