Než pravda vyjde najevo přehled
Tošikazu Kawaguči
Funiculi funicula série
Kniha Než pravda vyjde najevo nás po sedmi letech od děje novely Než vystydne káva opět zavádí do malé tajemné kavárny. Nabízí nám další čtyři příběhy osob, které se o cestu v čase pokusily, a jejich dojemná rozuzlení. Tentokrát sem zavítají čtyři muži, kteří by udělali cokoli pro to, aby se mohli ještě jednou, naposledy, setkat se svými blízkými. Spojují je čtyři milosrdné lži, které k ochraně svých milovaných použili. Nejlepší přátelé – příběh muže a jeho setkání s přítelem, který zemřel před dvaadvaceti lety. Matka a syn – příběh muže, který nemohl přijet na pohřeb své matky. Milenci – příběh muže a jeho setkání s přítelkyní, kterou si nemohl vzít. Manželé – příběh starého policejního vyšetřovatele, který nestihl své ženě předat dárek k narozeninám.... celý text
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 2020 , Kniha ZlínOriginální název:
この嘘がばれないうちに (Kono uso ga barenai uči ni), 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Než pravda vyjde najevo. Přihlašte se a napište ho.
Tuto knížku mě koupila mamka nedávno když jsme byli na výletě.
Čekal jsem, že to bude častá Japonská oddechovka, ale to jsem se mýlil.
Chytlavé a emocionální příběhy, lehce zapamatovatelné postavy, hezké prostředí (mám rád kavárny) a hlavně hezká atmosféra v každém příběhu. Měl jsem ji za jeden víkend přečtenou a vřele doporučuji všem, co mají rádi emocionální příběhy. :)
Druhý díl série 4 knih po sobě jdoucích příběhů, nová témata, vnímání časoprostoru, filozofie toho, co lze a nelze změnit, když už se to stalo. S myšlenkou, že změnou sebe sama lze pohlížet na věci různě. Velmi povedená druhá část série. Čtivé a inspirující.
Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)
28.05.2023
Knižní novinky (21. týden)
17.05.2020
Kniha Než pravda vyjde najevo v seznamech
2019 | Než vystydne káva |
2020 | Než pravda vyjde najevo |
2022 | Než vzpomínky vyblednou |
2023 | Než se stihnu rozloučit |
První kniha a příběhy v ní mi přišly lepší.