Galerie mrtvých přehled
Chris Carter
Robert Hunter série
„Jedenatřicet let u sboru, a za ta léta jsem viděl šílených věcí víc než dost, ale kdybych si mohl, než umřu, vybrat jen jednu věc, kterou bych radši neviděl… Tak by to byla tahle.“ Tak poručík Losangeleského policejního sboru přivítá detektivy Huntera a Garciu na místě, kde se podle všeho odehrála snad nejotřesnější vražda, jakou kdy vyšetřovali. Brzy po ní následují další, události se vyvíjejí nečekaným směrem a detektivové útvaru ultranásilných zločinů musí spojit své síly s agenty FBI. Společně s nimi se pak vydávají po stopě sériového vraha, jehož loviště nemá hranice, psychopata, pro kterého vraždy zdaleka nejsou jen zabíjení – považuje je za druh umění.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2019 , BB artOriginální název:
The Gallery of the Dead, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Galerie mrtvých. Přihlašte se a napište ho.
devátá kniha ze série detektiva Roberta Huntera
Je to blbé se pořád opakovat do kolečka, ale tento autor je prostě naprosto skvělý.
Jeho styl psaní mi naprosto vyhovuje. Napínavé až do konce, žádná omáčka kolem, psychologické s dávkou nechutnosti.
Devátý díl s Robertem jsem původně chtěla hodnotit čtyřmi hvězdami, nevím proč nemám ráda, když se do něčeho cpe FBI. Celou dobu se děj tak trochu táhl a chybělo mi Hunterovo přemýšlení , jak se k tomu všemu dostal a nemohla jsem typovat vraha. Konec to vyzdvihl nahoru s leknutím o Garciu, nečekala jsem to a těším se na desátý díl. Doufám, že Robert a Tracy to dotáhnou dál :-). Tohle je super čtení a jistota.
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
05.11.2018
„... Žijeme ve falešným světě - plastovém světě, kde skutečná přirozená krása je nejčistší a nejvzácnější uměleckou formou. Práva krása se nedá vyrobit, ani okopírovat, a z toho důvodu je na vyhynutí, ale práva krása by měla žít věčně. Já se o to postarám. Doufám, že budete schopni pochopit a ocenit opravdové umění.“
Kniha Galerie mrtvých v seznamech
v Přečtených | 2 551x |
detektivní a krimi romány umění anglická literatura sérioví vrazi FBI Los Angeles únosy
2013 | Dvojitý kříž |
2016 | Zloba |
2015 | Jeden za druhým |
2013 | Noční lovec |
2016 | Já jsem smrt |
Mezi knihami od tohoto autora si vždy dám pauzu a vždy jsem zase a znovu nadšený. Vždy dostanu parádní temný thriller, který mě dokáže překvapit nápady autora. I tentokrát dokázal příběh šokovat.