Bubble přehled
Anders de la Motte
Game / Hra série
< 3. díl
BUBBLE završuje trilogii originálních švédských krimirománů o prostředí IT technologií a sociálních sítí, jejich ovládání a zneužívání. GAME a BUZZ rozehrály nevyzpytatelnou Hru o (ne)alternativní (ne)kontrolované (ne)virtuální realitě. Hlavní hrdina HP se sice snaží ze Hry vymanit, ale poté co jeho sestra Rebecca narazí na jistou léta neotvíranou bankovní schránku, nebezpečí je zpět. A větší než kdy předtím... BUBBLE přináší dramatický a aktuální příběh o tom, jak se snažíme budovat bubliny bezpečí ve světě, který je nepřetržitě digitálně sledován. Velké i malé bubliny však mají jedno společné: dříve či později prasknou...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2014 , Knižní klubOriginální název:
[bubble], 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bubble. Přihlašte se a napište ho.
HP sa mi zdal v závere sérky menej hulvátsky, ale o to vtipnejší. Bavili ma hlášky typu “Tihle dva tragédi jsou chodíci kampaň proti sňatkům mezi příbuznými.
Heslo - Nikdy nikomu never - je tu vyšpičkované k dokonalosti. Keď už si myslíte, že už ste to prekukli, je zas všetko inak. Jeden dejový zvrat za druhým vám nedá vydýchnuť. Záver trilógie, ako sa patrí.
Kniha Bubble v seznamech
severská krimi informační systémy švédské detektivky
2018 | Konec léta |
2013 | Game |
2022 | Smrt přichází na prohlídku |
2019 | Podzimní případ |
2020 | Zimní oheň |
Ani tejto tretej časti nemám čo vytknúť. Dostala som, čo som chcela aj čo som od nej očakávala.