Gannibal 2 přehled
Masaaki Ninomija
Policista Daigo Agawa, který byl přeložen do horské osady Kuge, podezřívá místní z kanibalismu, ale brzy je nucen čelit své vlastní temné minulosti. „Zabil jsem člověka před očima své dcery!“ Co se odehrálo mezi Daigem a jeho mlčenlivou dcerou? Život v horské vesnici postupně přestává být klidný. Druhý díl napínavého a šokujícího příběhu o vesnici kanibalů se řítí k vám!... celý text
Literatura světová Horory Komiksy
Vydáno: 2024 , GateOriginální název:
Gannibal, Tome 2, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gannibal 2. Přihlašte se a napište ho.
Ve druhém díle se nám začínají rýsovat první jasnější obrysy. Člověk se tu dozvídá konečně nějaké informace, které doplňují celou tu mozaiku toho, co se v dané obci děje. Trochu zabrousíme k předchůdci našeho hlavní hrdiny. A také do minulosti našeho hlavního hrdiny.
Atmosféra příběhu je stále taková neutěšená, napjatá, postavy mezi sebou také drží určitý odstup a napětí. Jako ta atmosféra tu je zobrazena velmi dobře - dokázala mne udržet ve střehu a držet moji pozornost. Pochybovat o všem, co vidím, a o všem, co postavy říkají. Kde je ta pravda a co místní obyvatelé skrývají?
Za sebe určitě doporučuju. Zatím se v hodnocení držím ba 4 hvězdách - pořád podvědomě doufám, že to v nějakém pozdějším díle autor ještě rozbalí na maximum a nás bude čekat fakt pekelná jízda. Aspoň v tom doufám, protože tenhle příběh na to má podle mne potenciál.
Fajnové čtení ... takové oddechové (zde moc napětí nebylo) ... přečteno velice rychle ... těším se na další díl...
Dceřina kletba, Šeptající mrtví a další knižní novinky (5. týden)
28.01.2024
Kniha Gannibal 2 v seznamech
japonská literatura komiksy horory manga mysteriózní, mystéria krev drama gore horory
2023 | Gannibal 1 |
2024 | Gannibal 2 |
2024 | Gannibal 3 |
2024 | Gannibal 4 |
2024 | Gannibal 5 |
3,5*
Atmosféra horské vesnice, kde se děje něco divného, stále houstne a začínají se objevovat další nečekané stopy a události.
Styl jednání lidí mezi sebou mě stále irituje, ale možná to patří k věci.