Gantz 16 přehled

Gantz 16
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346608/bmid_gantz-16-wXR-346608.jpg 4 46 46

Gantz série

Kurono prochází zatím nejhorší krizí, ale pořád ještě mu zbývá světélko poslední naděje – pokud vyhraje a získá dostatečný počet bodů, Gantz mu umožní všechno napravit. Jenže jak má vyhrát, když mu Izumi stále hází klacky pod nohy? A co si počne s nově příchozím spolubojovníkem, který si sotva sám zaváže tkaničky, natož aby byl něco platný v boji proti stále zákeřnějším nepřátelům?... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew

ガンツ 16 (Gancu 16), 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gantz 16. Přihlašte se a napište ho.

Atlantis
03.05.2023 3 z 5

Ještě dvě stránky brečení navíc a odcházel bych. Nové pravidlo s oživením otevírá obrovský potenciál, jedeme dál.

Negan
18.04.2021 5 z 5

Šestnáctý díl to zase dokázal, ukázal nám výbornou akci, ale i emoce. V tomto díle mi trochu chyběli upíři, ale to je tak vše. Obálka je vcelku hezká.
Celkové hodnocení: 9/10

Hadati
17.01.2019 3 z 5

V tomhle díle Kurono dojde k prozření, co by měl udělat, aby pomohl svým mrtvým přátelům. Pro čtenáře, kteří už po několik sešitů ví, jak to může vyřešit, žádný překvapivý zvrat.

Kniha Gantz 16 v seznamech

manga