Gantz 27 přehled
Hiroja Oku
Katastrofa je tu. Vše, co až doposud vypadalo jako pouhá krutá hra, se najednou stává krutou realitou. Týmy z celého světa se setkávají, aby společně bojovaly proti nepříteli, který hrozí zničit celou Zemi. Jenže nic nefunguje podle plánu a začíná to vypadat, že tohle velké utkání bude pro mnoho členů Gantzova týmu definitivně poslední...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gantz 27. Přihlašte se a napište ho.
Mise v Itálii pokračuje a její finále ve mně dokonce vyvolalo nějaké emoce. Za zmínku však stojí dvě věci a obě jsou spoilerové takže je nebudu zmiňovat. Ještě pochválím konec, chcete odpovědi? Tady je máte! Obálka je hezká.
Celkové hodnocení: 10/10
Začátek?
Úvodní pokračování bitvy v Itálii bylo skvělé. A vážně jsem se pobavila. Teda, až na ztráty...no... :(
Jak to bylo dál?
Já mám Keie celkem ráda. Když tam nebyl stýskalo se mi. Správně nadrženej debil. No, já málem smíchy spadla ze židle, když potkal sám sebe. " To fakticky dovedu bejt takovej vůl...?!" Ještě větší kámo, ještě větší. Ale řeknu to takhle: nikdo ještě nevynalezl příjemnější vyřešení milostnýho trojúhelníku, než právě Hiroja Oku! :D
Vlastně poslední dva díly jsou skvělá vztahová telenovela a je to super! :D
Konec?
Rozhodně žádný švýcarský hodinky. Koukala jsem na to s otevřenou pusou a lapala po dechu. Takhle se to, k%@^a, dělá! (Smajlík blaženosti.)
Knižní novinky (37. týden)
06.09.2020
Kniha Gantz 27 v seznamech
Gantz pro mě upadl trošku do kómatu, ale víte co? Tenhle díl nebyl vůbec marný. Zase jsme se o kus hnuli, zase jsme si něco víc odhalili, nápad s jakýmsi klonováním mě měl napadnout už dřív... Jestli ono to není tím, že jenom sto stran neřveme a nerozprskáváme černě laděné emzáky? Hmm.