Gantz 30 (2021) | Databáze knih

Gantz 30 přehled

Gantz 30
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475157/bmid_gantz-30-Yp1-475157.png 4 28 28

Gantz série

Připraveni o poslední zbytky důstojnosti! Tae hrozí na palubě nepřátelské lodi smrtelné nebezpečí. Kurono je však odhodlán podniknout vše pro její záchranu, i kdyby to mělo znamenat, že se zcela sám střetne s celou tou děsivou mimozemskou civilizací, pro kterou nemá lidský život pražádnou cenu...... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

Gantz/30, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gantz 30. Přihlašte se a napište ho.

Atlantis
včera 3.5 z 5

Je zajímavé, kam se Gantz před svým finále posouvá. Už delší dobu nebyla žádná šílená řežba, výrazně jsme zklidnili a zpomalili a já se docela bavím. Pořád platí, že je dost hluchých míst, ale jinak jo, proč ne.

alsha
04.01.2025 5 z 5

(SPOILER) Kreativita autora nezná mezi, a tak se podíváme do mimozemského masokobinátu, mezi hmyz a podobnou havěť na spodku potravního řetězce, kde lidé jsou žrádlem pro psy (asi?) a zakončíme tuhle cestu do finále anatomií mimozemské lebky v řezu. Cool!!

Covenant
31.08.2022 5 z 5

Masakr k zblití. Lidé mezi obrovskými mimozemštany jsou zde vyobrazeni, jako potrava pro mazlíčky, zároveň i mazlíčci a zároveň i tvorové, jimiž jsou mimozemšťané zhnuseni.... prostě něco jako hlodavci. Dá se říct, že tento díl má konečně i nějaký hlubší přesah a není jen o tom, jakým způsobem zabít nezničitelné monstrum.

Knižní novinky (39. týden)

26.09.2021

Kniha Gantz 30 v seznamech