Gantz 31 (2022) | Databáze knih

Gantz 31 přehled

Gantz 31
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/486020/bmid_gantz-31-NXU-486020.jpg 4 23 23

Gantz série

Zatímco Kei pomáhá uprchlíkům, snaží se Tae přežít své zajetí bez úhony – což není zdaleka lehký úkol. Reika a zbytek Gantzova týmu se mezitím pokoušejí přijít na to, jak Katastrofu odvrátit. Není však na protiakci příliš pozdě?

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gantz 31. Přihlašte se a napište ho.

Atlantis
18.02.2025 3.5 z 5

Musel jsem na chvilku zastavit a vrátit se do knihovny, jestli jsem něco nepřeskočil, protože některé scény nenavazují úplně na předchozí díl a sledujeme postavy, o kterých jsme nemluvili jak dlouho... čtyři knihy? To bylo zvláštní. Ale jinak můžu kopírovat svůj názor u předchozí části - výrazně jiný Gantz než na začátku, ale to neznamená špatný.

alsha
04.01.2025 5 z 5

(SPOILER) Dostáváme se opět do vyšších a vyšších otáček, série vrcholí. Gulliverovy cesty po mimozemské lodi v kombinaci s exposé nových hitmanů do finální řeže! Kde že je upírům konec... Sakuraiovo sesekání mimozemských prdelí bylo až Neovsky ultimátní. A v plošině při cestě na povrch jsem nemohl nevidět citaci Akirovské klasiky...

Covenant
22.09.2023 5 z 5

Skvělý díl. Důkaz toho, že bylo dobré pokračovat se čtením dál i přes jednotvárné díly. Konečně získáváme nějaké odpovědi a taky trochu naděje, po těch masakrech.

Knižní novinky (4. týden)

23.01.2022

Kniha Gantz 31 v seznamech

v Mé knihovně11x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Hiroja Oku
japonská, 1967