Gantz 6 přehled

Gantz 6
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221069/bmid_gantz-gantz-6-GEA-221069.jpg 4 77 77

Gantz série

Nová skupina, nové lásky, noví nepřátelé. Obnovená Gantzova parta se tentokrát dozví spoustu překvapivých, leč velmi aktuálních informací: zaprvé – posmrtný život není vždycky takový, jak si ho představovali. Zadruhé – sex před akcí nemusí být vždycky nejlepší nápad. A zatřetí – Buddha není vždycky milostivý.

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew

ガンツ 6 (Gancu 6), 2002

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gantz 6. Přihlašte se a napište ho.

alsha
30.11.2024 5 z 5

Keiovi se plní sen a už není panic, Kató už je definitivní spasitel a japonský Pantheon se zbláznil. Všechno krát deset a ještě víc. S každým dalším opakováním se musí od cibule přes ptáky až k bohům a není to pořád dost. Tohle musí skončit válkou galaxií.

Atlantis
30.09.2022 3 z 5

Chmm, tady mi už to tempo lehce lezlo na nervy. Zatímco u jiných manga sérií vidíte ten um, tu titěrnou práci, tak šestka Gantzu je plná obřích panelů, kde se třeba pomalu hýbe noha. A to samozřejmě má svůj účel, čtenář je napnutý jako guma od spoďárů, ale když se takhle natahuje pořád a pořád, tak to jednou rupne. Nic extra.

Negan
18.04.2021 4 z 5

Šestý svazek série Gantz je na stejné úrovní jako první díl. Nové postavy jsou vážně zajímavé, dosti se mi líbil buddhista jehož rozhovory s ostatními mně přišli vtipné. Samotná akce je zajímavá a noví záporáci jsou drsní a prozatím nejlepší. Obálka je také výborná.
Mé celkově hodnocení je tedy 8/10-

Kniha Gantz 6 v seznamech