Gothikana přehled
RuNyx
Corvina Clemmová právě přišla o matku, jediného člověka, který jí kdy rozuměl. V tu chvíli to vypadá, že se její svět zhroutil. Jenže pak obdrží přijímací dopis z tajemstvím opředené univerzity Nikdyvíce. Netuší, že se univerzita nachází ve starém, odlehlém hradu na vrcholku hory, který má temnou minulost. Vad Deverell je od přírody tajnůstkář a jeho ostřížímu zraku nic neunikne. Na hradě dokončuje svou dizertaci a také učí. A rozhodně ví, jak je tu nebezpečno. A od chvíle, kdy se setká s Corvinou, je mu jasné, že tato dívka představuje hrozbu všemu, o co celý život usiloval. Ti dva se nikdy neměli setkat. Jejich zakázaný vztah je od začátku odsouzen k nezdaru. Ale prastará síla je nezadržitelně přitahuje k sobě. Zatímco Corvina se snaží zjistit, proč se na škole každých pět let ztrácejí studenti, Vad se ji musí pokusit ochránit. A tak začíná příběh plný tajemství, hrůzy, a lásky, kterou najdete tam, kde byste ji nikdy nečekali…... celý text
Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: 2024 , Laser-books (Laser)Originální název:
Gothikana, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gothikana. Přihlašte se a napište ho.
Čekala jsem od knihy mnohem více... Příběh má potenciál, ale přijde mi to jako špatně uchopené. Točí se to kolem spicy scén, které jsou sice fajn, ale autorka si na nich dala záležet víc než na dějové lince. Pro mě bohužel zklamání.
Nic podobného v této kombinaci jako je temná fantasy a mysteriózní realita jsem doposud nečetla a proto hodnotím vysoko;-)
Mám ráda originální kousky a tady ten rozhodně byl!
Mě překlad dostatečně uspokojil:-D
Obálka s ořízkou jako slušný bonus:-)
„I ten nejotrlejší člověk má v srdci struny, které ho rozechvějí, jakmile se jich dotknete.“
Sejdeme se u jezera, Odvážná rozhodnutí a další knižní novinky (37. týden)
08.09.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (35. týden)
04.09.2024
Neobyčejná dívka, tajemný muž, prastarý hrad...
28.08.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Gothikana v seznamech
Dnes bych vám chtěla doporučit moje velké guilty pleaseru, aneb vím, že tahle kniha má svoje mouchy, ale já tomu příběhu přesto naprosto propadla. No abych to vzala hezky popořadě…
Hlavní hrdince Corvině se po smrti matky zhroutí svět, ale obrdží přijímací dopis z tajemné univerzity Nikdyvíce. Tady potkává Vada Deverella, a něco je k sobě nezadržitelně táhne, i když by spolu vlastně být neměli - jejich vztah je zakázaný. Ještě bych mohla zmínit, že se na starém hradě, kde univerita sídlí, ztrácejí studenti.
Tohle je skvělá, na podzim jako dělaná, gotická spicy romance. To čtení, které chcete mít po ruce, když je venku sychravé počasí :D
Ašak pokud bych mohla doporučit, a troufnete si, sáhněte po originále v angličtině, který je u nás lehce sehnatelný.
Moje hodnocení: 4,5/5
Tato kniha mi byla poskytnutí v rámci #spoluprace s @knihkupectvi_luxor za účelem recenze.