Grilbar Galaxie přehled

Grilbar Galaxie
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215048/bmid_grilbar-galaxie-215048.jpg 4 33 33

Toto není kniha o vaření ani kniha o kuchyni. Je to fantastické dobrodružství, bláznivá cesta napříč vesmírem, šok, vtip, inteligence i detektivní zápletka. Rozhodně si přečtěte, co nejlepší šéfkuchař mezi spisovateli a nejschopnější vypravěč mezi šéfy dělal, když byl pryč! Saanti Wrtt, časopis „Galaxie“ Hermoso Madrid Iven, legendární šéfkuchař, autor efektních a populárních kulinárních programů, jediný člověk ve vesmíru, který každý večer navštěvuje obyvatele celé Galaxie, celebrita, vzdělanec a oslnivý spisovatel, konečně před námi odhaluje Velké tajemství. Kde byl, co dělal, čemu unikal, a proč nečekaně zmizel na tak dlouhou dobu. Ano, opravdu máte v panožkách jeho deník. A ať vás hvězdy chrání, jestli z hlouposti, strachu nebo nesmělosti nesáhnete po tomto zatraceně kosmickém bestselleru!... celý text

Literatura světová Sci-fi
Vydáno: , Triton

Grillbar Galaktyka, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Grilbar Galaxie. Přihlašte se a napište ho.

Micho86
29.06.2023 5 z 5

Napínavá galaktická sranda, příznivci Stopařova průvodce se zde setkají se spoustou známých termínů a pokud jste ve světě vesmírných dobrodružství noví, nebojte, pobavíte se úplně stejně ;)

magdalena0650
07.06.2019 5 z 5

Krásný "jedlý" námět, vtipné nápady ohledně různých ras, planet, jídel. Děj je napínavý a má spád. Mně se to jako vesmírná oddechovka, tak trochu brojící proti přehnanému zdravému životnímu stylu a poukazující na to, jak lze také intrikařit (Sliz!!! Supersliz!!!! :D), velmi líbila. A ten Sliz - když vezmete v úvahu, jak je mezi školačkami na 1. stupni ZŠ nyní sliz IN, tak je v knize i velmi aktuální téma . ;) Velmi zábavná byla scéna s "vetřelcem", alias vyháněním parazitů z restaurace, a co teprve humanoidní houby a speciální piloti a Silana, kočka z Okraje. Tenhle humor mi vyhovuje. Říkala jsem si při čtení, skvělá kniha pro Zdeňka Pohlreicha, nejspíš by ho pobavila.

xxDarčaxx
08.06.2018 3 z 5

Ze začátku to bylo o ničem. Docela jsem se i nudila. Ale postupem se mi ta kniha začala i líbit. Ale už bych si to dobrovolně nepřečetla.

Kniha Grilbar Galaxie v seznamech