Grilování - Recepty, techniky, náčiní přehled
Chris Schlesinger , John Willoughby
Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Grilování - Recepty, techniky, náčiní. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Grilování - Recepty, techniky, náčiní v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 4x |
v Chci si koupit | 1x |